film izleyemiyorum, mesela bir felsefi konu açsam izlesem kapatıyorum, yabancı dil çalışsam unutuyorum, ne açarsam açayım olmuyor. bana ciddi yardımcı olursanız ben de sizin için elimden geleni yapacağım, söz veriyorum
9 gü
Cevap
11Cevap
vitamin kullanın
Odaklanmak için aynı yere sardır, aynı yeri tekrar oku, iyi bir uyku al.
Rica ederim.
Anlik tatmin veren seylerle dolu dunya. Bunlari hayatindan silersen o dediklerin yerine oturur zamanla eminim.
Çok fazla ekran kaydırıyorsan normal, ekranı azaltmaya çalış bu aralar ben de senin gibiyim
Eğer ders çalışırken odaklanamıyorsun ya düzenli çalışmamışsındır dersi ya da yeterince sevemiyorsundur dersi, dersi sevmediğin için ilgi odakta başka alanlara kayıyordur.
Evet filmler candır mesela senin gibiler o hazsı alamıyor
Hayır brn kahvemi yaparım sigaramı yakarım filmine veririm kendümi. Çoook film dizi izledim listelerim vardır. Çok sıkıntılı zamanlarımda filmlere bıraktım kendimi. Modumu değiştirdi. Terapi gibi inan
İmkansız gibi konustun 😀
Sabit fikirli olma yeter ve film izlerken rahatsıs edilmezsin dimi odan var
Yoğun bir şekilde çalışma mı var bu yüzden odaklanmak azalıyor olabilir mi
Sende o yok bence asi gergin hastasın
Gerginsin dışa karşı senden olmaz
Çok fazla reels izliyormusun
Hep boylemiydin. Sonradan. mi gelişen durum bu
Doğru yapmışsın. Ufak adımlarla ilerlemelisin
boş ver sende çözmeyi ver, çözünce ne olacak
Tipik B12 eksikliği
Öyle konlay değil ama çözülmeyecek te değil
Doktora git acil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Odaklanma sorunları yaşadığını anlıyorum ve bu durum insanı gerçekten yorabilir. 🤔 Belki de ilk adım, yapacağın işleri çok daha küçük parçalara bölmek olabilir. Mesela film izlerken veya ders çalışırken kendine kısa molalar ver. Unutma, zihnin de dinlenmeye ihtiyacı var. 🧘♀️ Küçük adımlarla ilerlemek motivasyonunu artıracaktır. ✨