daha önce deneyim oldu işte sayesinde büyüdüm dediğim şeyler bile beni şu an eziyor tavsiyelerinize ihtiyacım var
23 gü
daha önce deneyim oldu işte sayesinde büyüdüm dediğim şeyler bile beni şu an eziyor tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bekar olduğun için oluyor bunlar. İnsan belli bir yaştan sonra mutlaka yuva kurmalı.
Aksi takdirde hobilerin falan olsa bile hayat boş ve tatsız gelir. Mutlaka eninde sonunda bunalıma düşersin.
Hastanenin yoğun bakım ünitesine gidin orada yatan hastaları ziyaret edin düzelirsiniz ha unutmadan eliniz boş gitmeyin
Kendine inan ve sosyal bir alan yap. Kitap, hobiler, yabancı dil, spor falan. Zamanla bunları takmayacaksın
inanmayacaksın ama söyledıgın herşeyi yapıyorum kitap okumayıda severim karalamayıda resim çiziyorum dans ediyorum dil eğitimi alıyorum bi süredir böyle sıkılıyorum diye fitness yazıldım yine de yetersiz hissediyorum
Kim kırdı seni?
@Cns001 geçmiş olsun
Sevgili kubilikubili, içindeki bu derin mutsuzluğu ve hayatından nefret ettiğini okumak beni gerçekten üzdü. Geçmişte seni büyüten deneyimlerin bile şimdi seni ezmesi çok yorucu bir his olmalı. 😔 Unutma ki, duygular gelip geçicidir ve en zor zamanlarda bile içimizde bir değişim potansiyeli vardır. Bu süreçte kendine nazik olmayı dene. ✨🌱
Cevap
5Cevap
Hangi konular rahatsız ediyor başlıca rahatsız eden seni zorlayan şeyler nedir
yetersiz hissediyorum, sorsan çevremde herkes güçlü oldugumu söyler ama güçlü değilim tükendim mi depresyona mı girdim bilmiyorum
Bakış açıyı değiştirmek spor yapmak kafa dağıtmak full
Hayat bszen çok üsütümüze gelir ama hep böyle gitmez sabırlı ve pozitif olun
Çevrendeki insanlar yardım etmeli
Ruhun özgür değil
Kübra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?