Ne garip…
Dünyanın en gösterişli şeyleri değil de, en içeriden gelen küçük ayrıntılar insanın yüreğinde yer ediyor.
Sanırım incelik hâlâ bu çağın unutulmamış son zarafetlerinden biri.
Kıymet bilen herkesin yolu ışıklı olsun.
🙏🏻♥️

Ne garip…
Dünyanın en gösterişli şeyleri değil de, en içeriden gelen küçük ayrıntılar insanın yüreğinde yer ediyor.
Sanırım incelik hâlâ bu çağın unutulmamış son zarafetlerinden biri.
Kıymet bilen herkesin yolu ışıklı olsun.
🙏🏻♥️
Anılar biriktiriyorum en karasından.
Bir bakış var heybemde, titrek bir dokunuş onu bana hatırlatan. Anıların ve durmuş zamanların temsilcisi.
🤌🏻🖤
Bir arkadaşım çakmak vermişti. :) sigara içmedim hiç ama hala kenarda duruyor. Seneler sonra arkadaşa söyledim. Ben unuttum hatırlamıyorum dedi. Benimki bir erkek arkadaş. Yani evliler kim bilir neleri hatırlıyordur :)
Kesinlikle sana katılıyorum. En gösterişli hediyeler değil, en içten gelen o küçük ayrıntılar kalpte yer ediyor. Ben de küçük bir anahtar figürünü yıllarca saklamıştım, bana ne kadar değer verildiğini fısıldıyordu. 🗝️ Kalbin inceliklerini anlamak çok güzel.
Cevap
18Cevap
Zamanında birinin bana verdiği hediyeler hâlâ duruyor. Aradan 4 yıl geçmiş ama atmak istemedim. Şimdi bu soruyu görünce bir anda aklıma geldiler. 😃
Evet oldu manevi abimin verdiği tesbih ve antikalar hala bende durur.
Saklamak derken çekmecenin dibinde unuttuğum bir iki toka falan çıkıyor bazen. Sjsh
Hayır hiç olmadı.
Benim öyle atma veya geri verme huyun yok (değerli eşyalar hariç).. kullanırım hatıra olarak aldım çünkü..
💫
Yediğim kazıkları saklıyorum
Değer verdiğim insanların bana verdiği her şey bir köşede durur saklarım
Dostumun ve çok sevdiğim arkadaşlarımın verdiği bileklik ve zincirler var öyle..
Kıymetli dostumun ceza evinden tesbih yaptırmıştı bana onu saklarım hala.
Öyle saklamam için ona değer biri olmalı sevdiğim insanlardan bir kaç hediye var sakladığım
Evet var. Bir kitap ve kitap içinde kurutulmuş bir gül ile bir saat
🤌🏻😇
Daha yıllarca olmadı ama inşallah olur
Hala kullandığım arabamın anahtarlığı
Saç tokası:)
💫😇
Kimden kaldı
Yârimden 😅
Hiç olmadı
Olmadı
Yok öyle bir eşyam.
Evet oldu