Sevgilimle gece gece baya bi kaynaştık. Benden özel resim istediğinde senin... baya bi tavan yapmış dedim ve göndermem dedim. Sayende tutuluyorum sana dedi. Onu ne anlamda dedi anlamadım sonra zaten bozuldu resim atmadığım için soramadım.
(Seviyem yetmiyor böyle açıklama yapbildim sadece)
(Seviyem yetmiyor böyle açıklama yapbildim sadece)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tutuluyorumun kaç farklı anlamı var ki hangi anlamda diyorsun anlayamadım
Aşığım anlamda mı sinir oluyorum mu yoksa daha farklı mı dediğini anlamamıştım. Şimdi ama anladım🤦♀️
Senden hoşlandım o yüzden etkilendim. Yoksa durup dururken libidom tavan yapmadı demek istemiş. Abaza sanma diye...
Sakın gönderme her söze de kanma çok üzülürsün sonra
Hafif dekolteli resimler yolladım ama onun istediği tarzı göndermem evlendikten sonra sadece dedim. Ona bozuldu zaten evlencez ve her küçük şeyde mesela sesini bi duyim dediğimde evlenince duyarsın diyor🤦♀️😂
Yaşın kaç bilmiyorum ama dekolteli fotoğrafmış falanmış sakın atma sana tavsiyem. Zaten evlencez lafına da sakın çok güvenme hayat bu belki onla evlenmezsin
Yaşım 23. 2 senedir sevgiliyiz. Annesi ve kardeşleri beni biliyor zaten içim o yüzden biraz rahat. Zaten kendisi yolladı özel resimlerini benimkiler o kadar abartılı değil
Daha gençmişsin. Ailesiyle tanıştırması evleneceğiniz anlamına gelmez herkes herkesi tanistirabilir cok istiyorsa evlensin hemen seninle
Kendini araya verdirme sakin
Nacizane tavsiyem
Daha çok dikkat ederim artık. Teşekkür edeirm🌸
Rica ederim
Tutuluyorum sana demiş işte nesini anlamadın hangi anlamda dediğini
Aşk anlamında mı yoksa başka bi anlamda mı dedi anlamadım. Sonra bide bana küstü acaba sinir oluyorum anlamda mı dedi anlamadım
Senden fotoğraf alabilmek için küçük çaplı bir oyun
Ya zaten genelde internetini hiç kapatmaz şaşırdım öyle yapınca🤦♀️
Amacını belli etmiş büyük ihtimalle yaşın küçük
23 ben, o 28 sevdiğim kişiden kötü anlamda bişey beklemem ki. Ben bişeye istemiyorum diyince genelde uzatmıyor kapatıyor ama bu gece biraz ısrarcı davranınca terslemek zorunda kaldım
Dayanamamış işte artık neden Bi insan fotoğraf istesin?
Tutuluyor çünkü Kendince "Bu kız verecek " diyor. Sekse giden yolda Aşka dair sözler kullanmak Mübahtır. Erkek işte hepsi aynı
iş s*kişe kayınca her erkek der adlkjalkda o tutuluyorum sana demek seni deli gibi s*kmek istiyorum demek
Kudurmuş adan sayende 🤭🌼
Ahahahah benimle de kaynas sjsjsjss
Seni öyle kandırıyor işte saf
tutuk o kadın sever o
Atmaaa
uyuz oluyorum demiş.
Göndermem demeden önce öyle demişti uyuz mu oldu şimdi bana
anlatım sırasına bakarsan uyuz oluyorum anlamı çıkıyor. göndermem demenden öncesinde demesi bağlanmak manasında demiş ama yaptığına bakınca hiç de tutulmamış.
Kendinden bir kaç özel resim gönderdi ben göndermem diyince bozuldu. Sonra duş alcam sana iyi geceler interneti kapatıyorum sarja bağlarım dedi kapattı
sabaha belli olur.
Gel anlatalım