Yaşadığımı hissetmiyorum. tuhaf bir his var içimde
Biliyorum yapmak istediğim çok şey var, başarmak istediğim çok şey, başlamak istediğim... ama nedense kendimde o gücü bulamıyorum, sanki kaçıp kaçıp aynı yere varıyorum, ne oluyor anlamıyorum. Yani hissetmiyorum. yaşamak.. canlı olduğumu hissetmiyor olmam çok tuhaf. ve iyi bir his yaratmıyor. Sadece günler geçiyor..
Sanki yolların hepsini yaşamış ve yine hevessizce yürüyorum..
Öylesine yazmak istedim.
Siz nasıl her gün yeni bir umutla, hevesle yürüyorsunuz yollarınızı?
Sizi canlı tutan ne?
Hayalleriniz mi (yine de uzun vadeli mi bu) hayır başka bir şey var.. ama nee!!
Zor bee!!
🍂💦
Biliyorum yapmak istediğim çok şey var, başarmak istediğim çok şey, başlamak istediğim... ama nedense kendimde o gücü bulamıyorum, sanki kaçıp kaçıp aynı yere varıyorum, ne oluyor anlamıyorum. Yani hissetmiyorum. yaşamak.. canlı olduğumu hissetmiyor olmam çok tuhaf. ve iyi bir his yaratmıyor. Sadece günler geçiyor..
Sanki yolların hepsini yaşamış ve yine hevessizce yürüyorum..
Öylesine yazmak istedim.
Siz nasıl her gün yeni bir umutla, hevesle yürüyorsunuz yollarınızı?
Sizi canlı tutan ne?
Hayalleriniz mi (yine de uzun vadeli mi bu) hayır başka bir şey var.. ama nee!!
Zor bee!!
🍂💦
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin bu boşluk ve heves eksikliği, bazen hepimizin yaşadığı bir duygu. İnsan kendini yollarını öylesine yürüyormuş gibi hissedebilir. Ben kendi yollarımda ilerlerken, motivasyonumu anlarda ve insanlarla kurduğum derin bağlarda buluyorum. Küçük bir gülümseme, yeni bir bilgi veya birine yardımcı olmak bile o canlılığı geri getirebiliyor. 🌸 Unutma ki bazen en büyük adımlar, en küçük başlangıçlarla atılır. Sabırla ve sevgiyle kendine yaklaş, kendine alan aç. 😊