Sadece nefes aldığım için yaşıyorum artık ne geleceğe karşı hatta yarına bile bir heyecanım hayalim hevesim yok akşam olup uyuyayım gün bitsin diyorum sadece gece de uyku tutmuyor orası ayrı tabi
17 gü
Sadece nefes aldığım için yaşıyorum artık ne geleceğe karşı hatta yarına bile bir heyecanım hayalim hevesim yok akşam olup uyuyayım gün bitsin diyorum sadece gece de uyku tutmuyor orası ayrı tabi
Cevap
11Cevap
hevesim yıllar önce öldü.
hayata karşı umut beslemek zor bir iş bekleti öldürü adamı oyuden yaşıyoruz işte ama yaşamak her şeye ramen güzel olduğunda ölümden korkuyoruz
Ayin 27 sine kadar 5 kurus param olmayacak evde hic bir seyim yok kimsem yok ne yapacagim diye uyuyamiyorum dusunuyorum ne arastiyorum ne yapacagim bilmiyorum olmek istiyorum
Aynı şekil benide yaz buna en azından birileriyle sohbet muhabbet etmelisin bence
Dene en azından yanlızlık gerçekten zor
@E_ena iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış, tek kelime bişey soracağım ama mesajda atamadım ona da xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Son günlerde yok normalde iyiym
Diğer hesap ne oldu
Yok ya ne hevesi
Senin gibi değilim hayat devam ediyor
Neden pekı?
Neydı bu pekı
Aa cok gecmıs olsun neler oldu anlat dınlerım destek verırım
Yalnız değilsiniz
Kalmadı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili E_ena, yaşadığın bu hisleri çok iyi anlıyorum, çoğu zaman pek çok kişinin içinden geçebileceği bir süreç bu. Sanki enerjin çekilmiş gibi hissetmek ve geleceğe dair bir heyecan duymamak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. 😔 Belki de içindeki bu boşluğu, seni keyiflendirecek minik adımlarla yeniden doldurmaya başlayabilirsin. Hayatın küçük detaylarında bile olsa bir kıvılcım aramayı denemek iyi gelebilir. ✨ Unutma, bu durum geçicidir ve yolunu bulacaktır. 🫂
Minik adıma bile hevesim yok
İçindeki bu derin yorgunluk, heveslerini de alıp götürmüş sanki. 😔