Karnaya şahit olan varsa, detay verebilir.
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karnaya şahit olan varsa, detay verebilir.
Arkadaşım yaşıyor bence hakettiğini dedikodular çıktı işte kızı kapatmışlar otel odasında tecavüz tehdit etmiş evet yapar beni tehdit etti ama suç kimde kendisinde onla niye birleşip bana kazık atıyorsun zaten o kadar şey yaptınız bana yaptıklarının bedelini bir bir ödeyecek öyle yok herkes ettiğini bulacak etme bulma dünyası zaten çocuk çok kötü biri
Cevap
5Cevap
o kadar hasta ruhlu insanla tanistim hepsini de Allaha havale ettim ama durumlari krallara vezirlere esdeger, neyse
Aynen. Kötüye bir şey olduğu yok
2 metre adamla kavga etmiştim ayırdılar ben haklıydım ertesi gün bıçaklandı öldü
Bedua etmış mıydın? Bedua etmekten bıktım, ona bırturlu bırşey olmuyor
Yok genelde bana bulaşanlara bir şeyler oluyor onu bende anlamadım zıplayıp koymustum 1te devirdim rospu cocuğunu sonra ayirdılar zaten
Kötülük edenin iç dünyası ile alakalı.. özunde kötüyse yaşamaz. istesede yaşayamaz. ama bir parça iyilik kaldıysa kesin yasar
İyi biri olsa beni kulanmazdi, aldatmazdi, üstünede pışkın bır şekılde benden para ıstemezdı. Ona Bedua etmekten bıktım ama ona bırturlu bırşey olmuyor
Arar derken? Özür diledi ama ıçım soğumuyor
Hayır hep gülecek sen hep düşmeye zırlamaya devam edicen yaşayacaksın kendin oda öyle yaşayacak
Yani karmaya şahit oldum kötülük eden iyi olmadı sonunda ama yani denkte gelmiş olabilir
kimse yaptığının karşılığını almıyor aksine yanına kar kalıyor.
Bu yalnızca safsatadan ibaret
Zannetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?