24 yaşındayım, atanmak için geç mi kaldım? Bazı arkadaşlarım 22 yaşında atandı ben hala atanamadım. Öğretmenim. Çok umutsuzum. Her şeye geç kalmışım sanki. Uyuyamıyorum düşünmekten ve ağlamaktan
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geç kaldığın bişey yok. Ben 28 yaşında atandım. Hiç bir şey için geç değil çalışmaya devam sadece.
Psikoloji sağlam kalmıyor bu süreçte ama mecburen devam etmeliyim..
Zorluktan sonra ferahlık var. Sağlam kal. Sadece ilerisini düşün.
Anksiyete kaygı endişe sinir stres … Hepsi bu seneyi buldu. Güçlü kalamıyorum. Umarım son kez girerim. Teşekkür ederim
Kpss ye iyi hazırlan bu sene mülakatlarda kaldırılacağı için rahat rahat atanırsın zaten Türkçe öğretmenliği okumuşsun o yüzden hiç moral bozmak yok streste yapma sadece ben atanacam de o kadar
Ben atanıcamm 😄🤝🏻
Aynen böyle 👍
Teşekkür ederimmm ☺️
Sadece öğretmenlik değil de kendi mesleğinle bağlantili başka sektörlere geçmeni tavsiye ederim bu arada umarım atanırsın başarılar 👊
Ülkemizin şartları böyle malasef yapacak bir şey yok, kendinizi geliştirip, evden para kazanacağız bir iş modeline bakabilirsiniz.
Azmini kaybetme gerçekten istersen başarabileceğine inan
Bende yeni atandım aynı yaştayız
Sevindim adına :) darısı başıma …
İnşallah brans ne bu arada senin
Türkçe. Senin?
Ameliyathane hemşiresi
Şifa veren elleriniz şifa görsün.. Kutsal mesleklerimiz.
Çok tesekürler nede olsa bir öğretmen tarafından yetiştirildik kutsal olan sizin mesleğiniz
Teşekkür ederiz 🙏🏻☺️
Az evel twet geldi mahmut ozer atama yapacak diye sizin atanma ihtimaliniz yok mu acaba hiç
45 binde 2300 verildi, ek atamada 1400 verilirse atanırım ama sanmam o kadar verileceğini. Öncelik sınıf öğretmenliğine okul öncesine falan veriliyor iki senedir. Olursa benim için bahar olur 🌸 Umudum yok ama
Anladim abimde turkce ogretmeni oda yas oldu 30 falan hala atanamadi bir iste calisyor be
Çalışsın bırakmasın belli olmuyor atama işleri. Bi anda olabiliyor. Rakibime selamlar :))
O çalismiyor artik bıraktı 😂
Valla sevinmiyorum 🤪😂😂😂
Hahaha çok kötüsün
Şaka yapıyorum gerçekten :)) dedim ya atansın bırakmasın. Özellikle başvuru yapmadıysa daha bitmedi başvurular, başvursun. İktidar değişir falan belli olmaz bu işler :))
Değismez
Bu arada nerelisi.
Diyarbakır
Yakınız desene
Bende mardin
Ne güzell :))
Evet
😊🙏🏻
Ben 26. yaşımda atandım
Süreç çok uzuyor :( sınava giriyoruz sonuçlanana netleşene kadar bir yaş geçiyor bile
Daha dur atandıktan sonra doğu görevi yapıp 30 yaşını devireceksin 😂
Zaten doğudayım. O benim için sıkıntı olmaz
Ne öğretmenliği?
Türkçe
1 bende
🥹 ay canımın içi inşallah atanırız
İnşallah kanka Allah kerim