Hayatında biri varken hayatını yaşamamak cidden dorğu mu?

Arkadaşlar ben küçükken çocukluğumu gençliğimi falza yaşayamadım ailevi sorunlar çok fazlaydı daha sonra çocuk esirgeme kurumuna gittim 4,5 senem orada geçti vs vs şu an da daha büyümüş değilim hala gencim ve yaşım daha geçmeden bişeylere doymak istiyorum meslea hepimiz o 15 18 yaş arası gereksiz fazla eğlenir bişeyleri cozuturuz ya bende bunları yapmak istiyorum 3 senelik bi ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz gercekten aşığım diyebilirim ama erkek arkadaşım bu duruma değişik bakıyor yani o yaşamış geçirmiş doymuş o zamandı diyo ama ben ondan 3 yaş küçüğüm meslea istiyorum ki hani gece 2 ye kadar arkadaşımla mahallede çekirdek kola yapiyim sahile gidiyim ama bunlsrı böyle biraz abartiyim gece 3 5 değil ama akşam 7de eve varma telaşıyla da değil 7de hazırlanıp çıkmak istiyorum mesela erkek arkadaşımdan da hani kıskanmasın merak etmesin demiyorum ama ya güzelim anlıyorum bunlsrı arzulamak en doğal hakkın ama benim aklım sende kalır bişey olur allak korusun seni koruyamamak beni korkutuyor biliyorum sen kendini koruyabilirsin ama istersen bunları gel beraber yapalım arkadaşın ben oliyim ne istersen onu yaparız istediğin kadar cozuturuz he bitanem olamaz mı demesini beklerken o kalkıp ben ilk defa sende görüyorum bunu hic bi kızı bunları yaparken görmedim gibi şeyler demeye başladı sanki çok anormal gibi sizce ben mi yanlış düşünüyorum Allah aşkına çok doldum sabah konusmak için gelicek yüz yüze sorim istedim.

Hayatında biri varken hayatını yaşamamak cidden dorğu mu?