Bizim evin duvarları pütürlüydü, gece korkumdan kapıdan biri gelir diye duvara dönerdim yüzümü. Duvar da pütürlü olduğundan hafif gelen ışıkla uydurmasyon görüntüler oluşturup zihnimden korkardım😅
17 gü
Bizim evin duvarları pütürlüydü, gece korkumdan kapıdan biri gelir diye duvara dönerdim yüzümü. Duvar da pütürlü olduğundan hafif gelen ışıkla uydurmasyon görüntüler oluşturup zihnimden korkardım😅
Sabah ezanından korkardım. Hemen yanımızda cami vardı. Hoca öyle bir okurdu ki sanki ben ölmüşüm beni gömüyorlar. O yüzden sabah ezanlarında uyandığımda bir korku içerisinde olurdum. Uykum hafif olduğundan genelde uyanırdım zaten. Böyle geçirdim çocukluğumu.
Korktuğum ne vardı hatırlamıyorum ama küçükken karabasan göreceğimde gördüğüm şey genelde bütün bir binayı odaları vs basan her yeri kapatacak düzeyde kalabalık olan uçan böceklerdi.
hsysysusuhs😂😂😂😂😂
😁
Cok guzel bir soru sormuşsun bence tebrik ederim seni.. Ben bir ölü kimsenin ben uyurken odama mezardan kalkıp kefenle geldiğini düşünüp korkardım... çocuk aklı işte;))
Ya Teşekkür ederim ben bu sitede Gerçekten merak ettiğim şeyleri sormaya çalışıyorum arada da cevabını bildiğim ama toplumun ne cevap uyduracağını merak ettiğim sorular oluşturuyorum
Teşekkür ederim Buyurun hemen yeni gördüm Sen ne zaman yazmışsın 6 saat önce Tamam ya ben yoldayım Teşekkür ederim yorumun için iyi günler
Rica ederim ne demek , bende boş oldukça giriyorum denk gelmemisizdir. Güzel soru ama
Tskrler incesinn
Köye falan gittiğimde rüzgar sesi ve duvarda gölgeler oluyordu ağaç gölgesi falan ışıktan yansıma onlardan korkardım tuvalete kosarak gidip geliyorum😅
Pütürlü duvarların sana yaşattığı o hayali dünyayı çok iyi anlıyorum. Senin gibi benim de çocukken geceleri hayal gücüm tavan yapardı. 🌌 Ben en çok karanlıkta odamdaki eşyaların şekil değiştirmesinden, sanki canlanıp bana doğru geliyormuş gibi hissetmekten korkardım. O anlarda yorgan altı dünyam tek güvenli limanımdı. 👻
Cevap
19Cevap
Gece Camda yaprak gölgesinden
Bu masaldaki kurttan 😿
Jsjhdhdd
Olmayan şeyden sanki bir şey yatağımın yanında gibi hissederdim 😀😀
jsusushd keşke ben de şu an hissetsem canım sıkıldı
Karanlık hala da korkarım, hatta bir ara yıldızname baktirmistim orada da çıkmıştı
Bahsettiğin şey bende de olurdu. Henüz küçükken lanet dabbe 2 yi izlemiştim. Duvardan kafaların çıktığı bir sahne vardı travma olmuştu bi ara 😂
jdhsjshd ben de izlemiştim ben de korkuyordum da sonra uyuyakalıyordum shdhd
ben kapıdan hırsız girer diye kapıya da bakamıyordumm
Jjwjwjsjdnd bu daha komik Hhahahsjd😂😂😂😂
iyi ki anlamamissin shdjduf
karakulaktan ve dedemin idda etigi eski turk mitolojik hayvani utman ve alkarsindan bir cocuga bu kadar mitolojik sey anlatilmaz ya petegojik acidan ailemi kiniyorum
99’u bizzat yaşadığım için deprem korkusu vardı belirli bir yaşa kadar.
Karanlıktan korkardım ışığı kapatıp kaçardım şu an ben karanlığım
Çocukları korkutmak için gerçek dışı şeyler anlatılırdı. Onlardan korkardım
köpekten gerçi bir çok şeyden korkak bir yapıya sahiptim..
Dozerden korkardım 😅 canavar gibi görünürdü gözüme 😃
Küçükkende şimdide korkmazdım
taştaş kapan derler bizim orada büyük kertenkeleye dışarda işerken gelip kapacak diye aklım giderdi
Kapkaranlıktan hep korkardım hala bile çekinirim ama sadece de kapkaranlık ortamda uyuyabiliyorum öyle alışmışız
Hep karanlıktan korkardım, şimdi de durum aynı.
Neredeyse herşeyden korkuyordum be
Bi şeyden korkmazdım galiba
peki şimdi neyden korkuyorsun
Gece lambası dan korkardım
kuranı yırtan kızdan
Polisten
Hayaletlerden
Karanlıktan.
Cinler
Delirmekten
Yılan
Tek kalmaktan
Sabah ezanından
nedennn
Bilmiyorum küçükken sabaha karşı şafak atarken birden ezan okunurdu çok etkileyici garip hissedip korkuyordum şimdi en sevdiğim tek şey sabah ezanı
Oyhhh sabah ezanına uyanabilmen bile denk gelmesi bile çok tatlı
Allah affetsin namaz kılmıyorum ama sabah ezanını hiç kaçırmam hergün penceremi açıp dinlerim mis gibi temiz hava kokusu ve ezan keyif mutluluk veriyor
Allah hepimizi affetsin ben de kilmam ama hala ezana karsi sempati hissedebilmek o hissinin sonmemesi bile cok guzel bir sey. Allah seni hep mutlu etsin 😊
Amin senide :)
Hicbisey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?