- Kişilik & Karakter konusunda 819 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba
Çok düşündüğüm için yatağa girince hadi uzandım uyumam gerekli ama pencereden görünen giysi ya da her neyse onun gölgesini korkulu varlığa benzetmek ve gözümü kapatınca bana saldıracak diye dik dik oraya bakıyordum😂 ama hep sonda şöyle diyordum geliyorsa gelsin ve uyumam gerekli😂
Bide şey vardı belki izleyenler olur çılgın anastasiya dizisi vardı orada gizlice yaklaşan ve evdeki insanları öldüren rahip kılıklı manyak vardı. Bizim bur odada onun öldürdüğü insanları koyduğu çantaya benzer uzun çanta vardı onu her gördüğümde korkuyordum😂
Ve şimdi bile korkulu, cinli minli filmlere bakınca sonrasında 4-5 saatlik düşüncelerde kaldığı için korkulu hayaller ederim ve kendimi korkuturum🤦🏻
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇocukken en büyük korkularım belirsizlikten ve kontrol edemediğim şeylerden kaynaklanıyordu. Karanlık, yüksek sesler ya da yalnız kalmak gibi klasik korkularım olsa da asıl ürktüğüm şey, bir şeylerin aniden değişmesi ve benim buna hazırlıksız yakalanmamdı. Mesela, sevdiğim birinin aniden ortadan kaybolması ya da güvenli hissettiğim bir ortamın bir anda değişmesi beni tedirgin ederdi. Küçükken her şey daha büyük ve bilinmez gelirdi; belki de en büyük korkum, dünyayı tam olarak anlayamamak ve ona karşı savunmasız kalmaktı.
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi ilkokul zamanlarımda okulun arka tarafında karanlık bir ev vardı orada cadı var dediklerinden vs korkardım:)) Sonra korkunun üstüne gidip orada bir şey olmadığını görünce rahatlamıştım.
10 Yorumla
Palyaço örümcek 🙄🙈
39 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u 1 yılTek korktuğum Freddy di, gece yatağın altından çıkıp karnımı deşerse diye korktuğum zamanlar olmuştu...
11 Yorumla- 1 yıl
Onun zaten Allah bin türlü belasını versin, ama çocukken yine izlerdim meraktan
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uykuyla uyanık bir halde gece yarısı uyandığım o beyaz hırkadan.🤦🏼♀️
Hayalet sanıyordum ve geliyor mu, diye bakmaya da korkuyordum. Yatağın içinde umarım gelmez diye dua ediyordum.13 Yorumla- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 206,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÖrümceklerden (hala)
45 Yorumla- 1 yıl
Korkmak değil de tiksinme diyelim de barış agam :D
- 1 yıl
evde görürsem 3 metreden fazla yaklaşmam :D
- 1 yıl
Agam o kadar da değil yaa :D
- 1 yıl
Yok fobim var benim :D diğer böceklerde sorun yok da örümcek sıkıntı
- 1 yıl
Hee yapacak bir şey yok o zaman :D
1 yılÖzellikle korktuğum bir şey yoktu ama kalabalık ortamları hiç sevmezdim. Kalabalıkta hep ağlardım😂
112 Yorumla- 1 yıl
Bir fobi daha geldi aklıma :D kalabalıkta kaybolma fobisi :D :D
- 1 yıl
Kaybolmaktan hiç korkmuyordum ya onu çok iyi hatırlıyorum. Bir gün konsere gitmiştik daha 5 yaşlarındaydım. Kaybolunca polislerin yanına gidip babamı annemi arar mısız demiştim. Numaralarını annem babam ezberletmişlerdi ahaha😂😂
- 1 yıl
Çok iyi ya ben kaza geçirmekten korkuyordum habire kaza geçiriyordum.
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Korkunca çekermişsin hayatına. Bir söz vardır korktuğun başına gelir o hesap😂
- 1 yıl
Korkmuyorum ama hayla geliyor 😅😅
- 1 yıl
Bir okuyup üfletmek lazım sana😂😂
- 1 yıl
İşe yarar mı bilemedim pek 😅😅
- 1 yıl
Tütsü yakmak yarıyor ona inan 👍🏻☺️
- 1 yıl
Bakalım onu ablam yapmıştı ama 😅😅
- 1 yıl
Tabii inanmak da lazım:)
- 1 yıl
Yani 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKurttan.. Akşam ezanı okurken eve gelmezsem, kurt benden önce gelip yatağımın altına saklanır sonra da beni yiyerr diye djd
11 Yorumla
1 yılHaylaz olduğum için çingenelere vermekle tehdit ederlerdi ondan korkardım çok ben 🥹
29 Yorumla- 1 yıl
Ben evlatlık olduğum bilgisiyle birleştirince bayağı etkili oluyordu bende akdkfkg
- 1 yıl
Ben küçükken ablamlar beni evde bıraktı diye sinirden tek başıma Adapazarı'ndan Pendik'e halama trenle gitmiş insanım... Bana bir şey yapma denilene kadar yaramazlık olarak sayılmıyordu sonuçta mantıklı şeyler oluyordu benim için 🤷🏻♀️😂
- 1 yıl
Ahahahahsh uslandım şimdi ayol öyle deme 😂😂
- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGece olmasın diye oturup dua ettiğim günleri unutmam yeni doğan kız kardeşim vardı gidip onu uyandırır evdekiler uyansın diye... o derece korkak bi çocuktum sabahlara kadar uyanık olduğum geceleri bilirim fkfkdk
10 Yorumla
1 yılAiledeki kavgalardan dolayı başka şeylere fırsat olmadı
11 YorumlaOyuncak bebeklerden. Hep o film yüzünden... (Hayır, Chucky değil. O sevdiğim tek bebek).
Yıllar geçti, hala oyuncakçıların vitrinlerine bile bakamam.
10 Yorumla
1 yılKaranlıktan ve gök gürültüsünden korkardım.. 😂
010 Yorumla- 1 yıl
Gece özellikle köyde lavaboya giderken koşa koşa gidip gelirdim.. 😂 Sanki biri beni kovalıyor.. 🤣🤣
- 1 yıl
Yok ben odanın kapısını açık bırakırdım.. 😂
- 1 yıl
Karanlıkta birinin geldiğini nerden göreceksin.. 😂😂
- 1 yıl
Alemsin ya.. 🤣🤣
1 yılÇocukken sadece karanlıktan korkardım ve artık karanlık en sevdiğim şey bu yüzden sadece kendimden korkuyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,1b cevap paylaştı. Son zamanlarda aklıma gelmişti de küçükken LPG'li arabaya gaz alırken dolum işlemi bittikten sonra gelen o patlama sesi ilginçti
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Böcekten korkardım 😃
53 Yorumla
1 yılkaranlık, yüksek sesli mekanlar, korku filmleri gerçi hâlâ korkuyorum shshsh
20 Yorumla
1 yılBabam bahçede yaşlı bir teyzenin mezarı var diye korkuturdu
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılÇocukluğumı pek hatırlamıyorum desem yeridir
20 Yorumla
1 yılKaranlıktan korkardım ama çocuklukta kalmadı halen korkarım
10 Yorumla
1 yılYılandan ve akrepten ikisini de hic gormedim ama sürekli rüyama giriyorlardi
10 Yorumla
1 yılFizik ötesi varlıklardan korkardım. Büyüyünce gerçeğini gördüğüm için aştım bu korkuyu.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılDozerden korkardım 😅 o bir canavar gibi görünürdü kepçesinde ki tırmıklar da dişleri 😃
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKamyonculardan ( benı kacırıcaklrını düşünürdüm hep?
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
1 yılKaranlıktan korkardım artık karanlığı seviyorum hayat …
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 521 cevap paylaştı. Ben böcekten korkardım bır süre yatamadım da yatağa
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılDedemden çok korkardım cesur biriydim herşeyde ama dedem çok sinirli biriydi
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKaranlıktan korkardım en çok büyünce anladım ki tek korkulacak şey insanoğlu.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Tuvalete gidersin gece ışığı kapatıp odana gitmen gerekir ya ışığı kapatınca koşarak giderdim
10 YorumlaGece ramazanda davulcudan korkardım aw ya ne kafa ama.
10 YorumlaYatağımın altından kurt cikip bana saldirmasi / kuzenim korkutuyordu hep
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılben en cok ailemi kaybetmekten korkardim hâlâ ayni
10 Yorumla
1 yılYavruları olan anne tavuktan, hindilerden çok korkardı..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Psikopatik dramalardan Çünkü oldukça psikolojik gerilim içerir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Karanlık korkum çoktu. Benim hayal gücümde müthiş gizem barındırırdı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Horozlardan korkardım
10 Yorumla
1 yılKaranlıktan korkmazdım hiç ama balonlardan çok korkardım
10 Yorumla
1 yılKomşu bir kadın vardı gözlerini aça aça konuşurdu gözlerinede sürme çekerdi ondan çok korkardım
10 YorumlaBoğulmaktan ve hala korkuyorum çünkü çocukken boğuldum ve az daha ölüyordum kalp masajıyla geri geldim hsjskjala
11 YorumlaAblamın arkadaşından korktuğum kadar hiçbir şeyden korkmuyordum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılFare.. travmam o benim
10 Yorumla
1 yılYatağımın altında korkunç bir el beni tutup kötü ve büyülü dünyaya hapsedecek gibi gelirdi odamdan yani
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karanlıktan, baykușlardan ve sapıklardan.
12 YorumlaTuvalet dışarıdaydı akşam tuvalete gitmekten çok korkardım bi de o zamanlar gulyabani filmi vardı korkum 10 katına çıkardı
10 Yorumla
1 yılCoyote, road runner'ı yakalayacak mi? Tweety sylvester'a yem olacak mı diye korkardım 🫣 taz' da beni korkuturdu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hala korktuğum bir şey var 😅
131 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karanlik
Cinler😂😂12 Yorumla
1 yılÖrümcek Vala da çok korkuyorum
20 YorumlaBalondan bide böyle bi oyuncak vardi sacakli çok korkunçtu
10 YorumlaGece karşı odadaki karanlık fesleğenden (insan kafasına benziodu)
10 Yorumla
1 yılGök gürültüsü, yılan, asansör ve köpek. Hepsi tam gaz devam.
10 YorumlaSürüngen hayvanlardan. Aşırı korkardım ve hala korkuyorum.
10 Yorumla
1 yılKaranlıktan korkardım fakat şimdi aşığım ona🤭
10 Yorumla
1 yılCok köpek kovaladığı icin kopekten 😀
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kertenkeleden korkardım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılSadece yılanlardan
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılKaranlık ve köpeklerden
10 Yorumla yılan diger seylerden korkmuyodu.
10 YorumlaKaranlıktan halada korkuyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılGulyabaniden ve karanlıktan
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
1 yılSherek ten ve dayımdan sjsjjs
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAklıma bir şey gelmedi yok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gölgemden nereye gitsem beni hep takip ederdi.
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne