Ben çok bunaldım arkadaşlar, bir şey yapasım gelmiyor, neye elimi atsam elimde kalıyor. Daraldım.
1 ay
Güçlü olmak zorunda olmadığını anladığında hayat daha güzel. Her şey düzgün doğru güzel olmak zorunda değil. Yeri geldiğinde kötü şeyler olmalı ki ardından gelecek ufacık şey için mutlu olabilelim.
Bu hisleri yaşaman çok doğal, hepimiz zaman zaman böyle dönemlerden geçebiliyoruz. 😔 Önemli olan kendine bu süreçte nazik olmak ve bir nefes almasına izin vermek. Bazen en küçük adım bile büyük değişimleri başlatabilir. Kendine iyi bakmayı ve iç sesini dinlemeyi unutma. 🤗🌿
Cevap
13Cevap
Çok rahatım valla içimi açtım bugun
Namaz başta. Sonrası vaktin insanı olmaya gayret etmek. Elinden geleni yapmak; gelmeyeni bırakmak.
Vallahi seninle aynı durumdayım motor aldım fiyatı düştü altın aldım altın düştü dolar aldım dolar düştü ulan Ne alsam düşüyor çalışıyorum para kazanamıyorum iyice darlandım
Bende aynı durumdayım yapıcak bisey yok, sevgilimden bile uzaklaşmış haldeyim bi sohbet etmek bile zor geliyor
Yalnızsın muhtemelen o yüzden bunalımdasın
Kısmen doğru
İnsan yaratılış gereği sosyal bir varlık günümüzde de bireycilik olunca uyumsuzluk söz konusu oluyor
Haklısın sanırım çağımızın problemi
Kesinlikle
Tutamıyorum ki sıkıntı büyük
Kızlardan uzak durarak
Üzülme Ankara da isen gel
Kafa dengi biri bul sohbet et kanka
İntihar mı düşünüyorsun
Hayır o kadar da değil
Yaş kaç
28 neden?
Sordum gizliden çıksam senle konuşabilir miyiz acaba
Ne hakkında