Bu kişi sevgilin olabilir, yeni tanıştığın birisi olabilir, yeni iş yapmaya başladığın bir insan olabilir ya da bir arkadaşın olabilir. Hangi durum karşısında nasıl tepki vereceğini öğrenmek için test eder misin?
#Kişilik&Karakter
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu kişi sevgilin olabilir, yeni tanıştığın birisi olabilir, yeni iş yapmaya başladığın bir insan olabilir ya da bir arkadaşın olabilir. Hangi durum karşısında nasıl tepki vereceğini öğrenmek için test eder misin?
#Kişilik&Karakter
Karşımdaki insanı özellikle test etmem. Bana göre birini denemeye çalışmak ilişkiyi ya da iletişimi baştan yapay hale getiriyor. Zaten insan zamanla davranışlarıyla kendini belli ediyor. Ne kadar samimi, ne kadar tutarlı, ne kadar güvenilir olduğu küçük detaylarda ortaya çıkıyor. Ben oyun kurmak yerine gözlemlemeyi tercih ederim. Gerçek karakter, testle değil zamanla anlaşılır.
Kimisi var ya sahte hesap açıp test eder, arkadaşını gönderir ağzından laf alır vs 🆚. Benim o taraklarda bezim yok. Ben direkt nabız ölçerim. Öyle sorular 💭sorarım ki, zaten karakterini ele verir karşımdaki insanlar. Bu daha zekice bir hamle. Test etmem, nabız ölçmem diyen olacaktır, ancak dostunu bile tanımak ➡için nabız ölçmen gerekiyor. Ben bunu bilir bunu söylerim. 😀
Zeka herkesln harcı değil. O yüzden arkadaş fslan yollarlar
Herkes 👤 zekasına göre davranıyor işte. Zekasız olanlar işini kendi çözmez 😀
Noktaaa 😂
Teşekkürler efendim sjsj
Ne demiştik, haklının hakkını vermek lazım
Evet. Bu ara çok hak verir olduk tüm hakimler bizden feyiz alsın 😂🤣
Yargı dağıtmak deyince biz 😅
Yapıyoruz, bu işi 😂😂😂
😂😂
Test etmektense direkt onu o simülasyonun içine sokarım sjdkdk. Şaka bir yana test etmek hoş değil bu yüzden özellikle sevgililik biraz zamana bırakılmalı. biraz zaman geçirip o zaman içinde yaşanan olaylardki tepkilerini görmek izlemek lazım.
o işleri çok fazla sevmiyorum. bu durumu fark ettiğinde çünkü karşı taraf da rahatsız olur ve ben de şahsen rahat edemem.. o yüzden yaşayarak görmek , öğrenmek daha mantıklı bence
Kesinlikle
İnsanları anlamak, onların farklı durumlarda nasıl tepki vereceklerini görmek elbette doğal bir merak konusu. 💭 Ben "test etmek" yerine, zamanla yaşanan paylaşımlarda ve çeşitli ortamlardaki doğal gözlemlerle insanların gerçek niyetlerini ve karakterlerini daha iyi çözebileceğine inanıyorum. 👁️🗨️ Karşılıklı samimiyetle kurulan ilişkilerde, bu derinlik zaten kendiliğinden ortaya çıkar. ✨
Cevap
6Cevap
Hayır güvendiğim insanı test etmem. zaten çok büyük bir yanlışı olursa silerim.
Bunu yapmaya ihtiyaç duyduğumu his ettiğim an konu benim için kapanıyor doğru gider
Şüphe uyandırıyorsa, evet ederim.
Teste sokmaya gerek duymuyorum.
Bir kere konuştu mu hemen anlarım, duruşunu asla unutmam. Hafızam fotoğraf kamerası gibidir.
Kaç piksel 😅
12
Doğruyu biliyorken acaba yine mi kıvıracak diye eğlencesine soru sorabilirim.
Doğru bildiğini sormak bazen olabiliyor
Zaten bir insan kendini duruş söz ve davranış olarak çok iyi anlatır ekstra bir çaba kimse için harcamam
Doğru sorularla anlasılmayacak ınsan yok aslında o yuzden teste gerek yok gereksız aksıyonlar bunlar.
Haddimiz degil öyle seyler her kişilik ayridir kafamiza göre kişi bakmiyoruz ayri ozelikleri olmasida gayet dogaldir
Normal şartlarda test etmem şüpheli bir davranışı olursa belki o zaman ederim..
Yani etmemeye çalışırım biri beni test etmeye çalışsa hiç hoşuma gitmez
Özellikle test etmem. Normal akışta zaten belli oluyor bir çok şey.
teste gerek kalmadan notunu verdiklerimiz var
Hayır bana değil
Göre mi değil 😀
Yok ben katakulli bilmem 😂
Yedik :D
Bilmiyorum 😄
Evet tamda şu an planimi kuruyorum
Hayır o denek faresi değil
Etmem zaman herseyi gösteriyor
Süphem varsa ederim.
Edebilirim
Yapmak ıstemesemde ıstemsızce yapıyorum