Ben bunu her zaman yapıyorum 😅. Ve Bazıları bu sınavda başarısız oldu. Game over thank you for playing 😅You lost me !

Ben bunu her zaman yapıyorum 😅. Ve Bazıları bu sınavda başarısız oldu. Game over thank you for playing 😅You lost me !

İnsanlarla vakit geçirdiğimde çok fazla gözlemlerim. Zamana ne kadar önem verdiklerine, benim de birebir duyduğum bir olayı başkasına anlatırken ki doğruluğunu, insanlar varken nasıl davrandığına ve insanlar gittikten sonra arkasından ne konuştuğuna, küçük miktarlarda borç verip beklerim. Sözleri ve yaptıklarının birbirine olan uyumuna. Eline yönetim gücü verdiğine altında çalışanlara davranışına, üstünde yer yöneticisine nasıl yaklaştığını, yemek yemesi, telefonda ne kadar vakit harcadığı…….
Bilerek test etmem ama davranışlara dikkat ederim. İnsan zaten zamanla kendini belli ediyor. Sözle değil, tutarlılıkla anlıyorum çoğu şeyi. Güven hissetmiyorsam içimde bir mesafe oluşur. O yüzden oyun kurmak yerine gözlemlemeyi tercih ederim.
Yok be hiç öyle bir şey yapmam ben hayatı anlık yaşıyorum. O andaki yaptığı hareketler geleceği belirliyor benim için. Mesela ondan o an nefret ettiysem hep nefret ediyorum hep hareketlerim olumsuz oluyor ona karşı.
Bunu bildiğimiz iyi oldu :) hiç öyle mantıklı huylarım yok maalesef. Direk herkese inanırım. Kimse hakkında temkinli davranmam. Keşke sen gibi yapabilsem.
İnsanları test etme konusunda yalnız değilsin kızım 😂 Ben de özellikle yeni tanıştıklarımı hafif hafif denerim, mesela sözünde duruyor mu, gizli sırrı başkasına söylüyor mu, zor zamanda yanında mı falan…
Ama sürekli teste çevrilince ilişkiler yorulabiliyor. Bence net sınırlar koyup, kırmızı çizgileri baştan söylemek daha sağlıklı. Testi geçemeyene de “game over” helal, emeğine yazık etme 🎭💛
Bu soru kültür sanat ne alaka pera yaa
Hahaha haklısın, kültür-sanat değil bu ama insan ilişkileri de ayrı bir sanat bebeğim 😂🎭 İnsan psikolojisi sosyoloji falan, ben de yan dal yapıyorum say işte 😎 Ama bak, bu kadar test mevzusundan sonra sana şöyle diyeyim: İstanbul Tiyatro Festivali’ne gittiğinde oyun seçerken de böyle titizlen, kimse seni “kötü oyun” testinde kaybetmesin 🎬💅
Cevap
17Cevap
Hayır güvenmediğim insanı çevremde tutmam
Genel olarak arada denerim güvenip güvenemeyeceğimi 😇 seni kaybeden kendini intihar etsin 😂
Yok yaa günah birak yapmasınlar 😂 Anlaşıldı ki, onların sadece sözleri vardı, eylemleri yoktu.
Karakteri ortaya çıkmış işte görmüş oldun
Ederim çok gizlice ederim fark etmez. Zaten çok uğraştırmaz kendini çok erken ele verir bizim vatandaşımız.
Niye sen kimsin ki senin ne özelliğin varda insanları deniyorsun
Evet ediyorum. Bu testi geçemeyenleei hayatımdan siliyorum 😂
Test etmiyorum. Herkes kendini bir süre sonra belli ediyor zaten :D
Etmem, zaten kendilerini bi şwkilde belli ediyorlar.
Etmiyorum belli ediyor herkes ne olduğunu. İnsan sarrafı olduk artık.
Tabii ki onları test etmezsem kendimi koruyamam napacağımı bilemem
Kesinlikle test edilmeli bazı insanlar.
Açığı görünce şutlamalı.
Hic farkinda degilim yapiyorsamda 🙄
Hayır öyle dertlerim yok
Gerektiğinde yapıyorum
Çok güzel saf çocuğu oynarım.
Etmiyorum, gözlemliyorum sadece...
Öyle yaptım bir avuç çekirdek kaldı
Game den sonrasını anlamadım
Bir zaman sonra belli ediyorlar zaten
Nasıl bir test