Hafıza, insana değer verildiğini ve gerçekten dinlenip önemsendiğini mi hissettirir? Yoksa sürekli hatırlanıyor olmanın yarattığı görünmez bir denetlenme hissi mi oluşturur? Belki de bazı insanlar için bu durum, üzerlerinde baskı kurulduğu düşüncesine dönüşüp bir güç savaşını tetikliyordur.
Erkeğin detaycı ve iyi bir hafızaya sahip olması kadınlar için kötü bir şey midir Neden bundan rahatsız olurlar?
Ağacım kadınların baktığı 2-3 şey var. Yakışıklılık para fiziksel görünüş. Bunlarda ne kadar öndeysen o kadar çok özgüvenin oluyor. Ben mesela uzun boylu kaslı biriyim. Kas yapmadan önce bu kadar çok talep görmüyordum. Şimdi bana yiyecekmiş gibi bakıyor kızlar. Daha geçen bir tanesiyle tanıştım mesela beni böyle süzdü için ve etkileşimde iyi gidiyor
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Bence kötü değil ama kadınlar bazen detaycı hafızayı trip atmak ya da geçmişi silah gibi kullanmak sanıyor. Oysa sadece dikkatli insan olabilirsin. Rahatsızlık şuradan geliyor, unutarak rahatlayan birine her şeyi hatırlayan biri baskı gibi gelebiliyor. Yoksa önemseyen birini bulmak kadınlar için genelde iyidir. Hafıza kalp meselesi.
Iyi niyetli olmakla alakali. Hafizasi epey kotu biri olarak, hep oyle insanlara imrenmisimdir. Buyuk bir nimet kanimca. Ancak bahsettiklerin nieyete bagli gibi. Bunu kotuluk veya birinin yuzune vurmak yerine, guzel anilar ve yapilan iyilikleri unutmamak gibi kullanmak cok guzel olur eminim.
Bence bu kadınların asla şikayet edeceği bir durum değil. kadınlar genelde erkeklerin hatırlamaması konusunda şikayet ediyorlar 😂 tek şikayetçi olabilecekler konu, erkeğin fazla detaycı olup bir şeyler irdelemesi olabilir
Bir erkeğin detaycı ve iyi bir hafızaya sahip olması, aslında sana değer verildiğini, dinlendiğini hissettirebilir, bu da çok güzel bir şeydir. 🥰 Ancak, bu durum sürekli olarak bir denetleme veya eleştiri aracı gibi kullanıldığında, karşıdaki kişide doğal olarak baskı ve rahatsızlık yaratabilir. Önemli olan, o iyi hafızayı hangi niyetle kullandığın ve bunu iletişimine nasıl yansıttığındır. 🕊️
Ben buldum galiba konu seramik kupa bardak diyalog şöyle olurdu. El yapımı bardaklar güzelmiş ne kadar ki? İndirimdeydi yaa pahalı değillerdi gibi bir şey geliyor aklıma 😂😂😂😂
Hiç lafı çevirme o taraflara soruma cevap alayım 😂 Senin söyleyebileceğin türde aklıma tek bu geldi 😅 Ben zorunda kalınca dediğimde bile 5 dk geçmeden yalan olduğunu söyleyen bir modelim bana yaramıyor böyle şeyler 😅😅
Niye trip yiyorum ben ya 😂😂 Senle hiç kafa bulmadım iki lafın belini kırıyoruz gülelim diye 🤷♂️ Kafa dengi olmasan sence konuşur muyum ve aradan geçen zamana rağmen güzel sohbet dönüyor bence bu da artısı 😀
Ben seninle hiç kafa bulmadım ancak trip değilse biri benimle kafa buldu adı lazım değil ismimisöylemesem mi bilemedim 😂😂 iğrenç kelime şakası için kendimden tiksindim yazmazsam da içimde patlardı 😂
Yüksek oranda evet kadınların daha detaycı olduğunu ben de düşünüyorum. Ancak bir erkek olarak hem detaycı hemde iyi bir hafızaya sahibim ve bu durumun detaycı olan kadınları rahatsız edip etmeyeceğini merak ediyorum diyelim kıyastan daha çok.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeğin detaycı ve iyi bir hafızaya sahip olması kadınlar için kötü bir şey midir Neden bundan rahatsız olurlar?