Birkac aydır doktor biriyle görüşüyorum arkadas ortamindan biri. Ben ögretmenim. Yani ilk basta benim arkadas ortamima bir sekilde dahil oldu, sonrasinda aramizdaki iletişim flörte dogru kaydı. Hatta ilk bastan beri o bana karsi flörtöz davrandi.
Ama son zamanlarda bana karsi mesafeliydi. Ortak arkadaslardan bu siralar baska bir kizla, eczaci bir kizla görüşüyormuş. Kiza biraz baktim profili acik olmasa da doktorasını falan yapan biri. Bu gorustugun doktorda ayni zamanda arastirma görevlisi.
Zaten ilk basta ben mesleki olarak ayrı yerlerdeyiz diye dusunmustum ama kendisi bana yakin davraninca bu kısmı takmadım pek.
Yakin zamanda acik alanda arkadaslarla bulusma ayarlamıştık havalar guzel olunca piknik tarzı. Ben gittigimde 3 kisi vardi cardakta. Benim doktor, onun yakin arkadasi baska bir doktor, benim arkadas grubundan ögretmen erkek bir arkadas. Digerleri ve kizlar falan daha gelmemisti.
Yaklaştıkça bir seyler konusuyorlardi kulak verdim. Arkalari bana dönüktü. Bu flortoz doktor arkadas şoyle dedi iyi kiz, cok guzel kiz, neşeli, esprili, sohbeti tatlı ama bir seyler eksik bilmiyorum dedi. Öğretmen arkadas senin ona ilgin oldugunu düşünüyorduk dedi. Ilgim vardi ama yani mesleki olarak bana uygun degil.
Kendi alanimdan ya da saglik alanindan onunla konusamiyorum, tartışamıyorum. Biraz genel kültür olarakta eksik gibi. Ben cok okur, araştırırım ama onda bunu pek goremedim, hani sadece saglik degil bazi konularda sohbete giremiyorum, girdigim zaman zaten cok yorum yapmiyor, yapamiyor, beni dinliyor sadece. Bir anda karsilikli iletisimimiz kopuyor boyle zamanlarda dedi.
Yakin arkadasi her sey dort dörtlük olmuyor ki dedi. Sonra kendisi bilmiyorum bu sekilde sevgili olsak yurutebilir miydik, denemeden elbette bilemem,5 aylik surede bu kadar tanıyabildim ve xxx le ilgili bazi seyler tam icime sinmedi, sinmiyor dedi. Ögretmen arkadasta icine sinmeyince sende gidip eczaci kizla gorusmeye basladin dedi. Evet şu an onunla görüşüyorum dedi.
Yani evet kendisi kariyer olarak guzel bir noktada. Beni istememesini de anliyorum ama üzüldüm acikcasi. Hem bana umut vermesine hemde hakkimdaki dusuncelerine üzüldüm biraz. Yani kisacasi beni yetersiz görüyor ve yanina yakıştırmıyor. kendince hakli da olabilir ama canım sıkıldı biraz. Erkekler kadinin bilgi birikimine, meslegine vs bu kadar takiliyor mu? Ya da boyle biraz yuksek yerdeki erkekler daha mi cok takılıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer