Yakışıklı, karizmatik erkekler ise aksine daha mütevazı oluyor. Adama bakıyorsun, atanamamış Kıvanç resmen. Tipsizlerden daha mütevazı, daha hoşgörülü.
1 ay
Yakışıklı, karizmatik erkekler ise aksine daha mütevazı oluyor. Adama bakıyorsun, atanamamış Kıvanç resmen. Tipsizlerden daha mütevazı, daha hoşgörülü.
Ciğere ulaşamadıklarından asabi oluyorlar. Kendine bakan eli yüzü düzgün adamlar zaten kendisini geliştirip egolarından sıyrılıyorlar bir süre sonra. Dışarıda beyefendi olmak daha önemli oluyor çünkü beyefendilik her zaman kazandırır
Aynen öyle, bir yerden sonra zaten bir iş nasıl yapılır, insanlar nasıl etkilenir, hayat nasıl şekillendirilir, bir kadına nasıl yaklaşılır çözüyorsun bunu
Böyle bir genellemenin geçerli olduğunu düşünmüyorum.
Ego, kendini olduğundan fazla görmektir, abartının kontrolsüz hâlidir.
Ha, bu soru özelinde belirli bir kitle için söyleyecek olursak, e tipten eksilmiş, özgüvene eklenmiş.
Genelde en az bir yönün yoksun ve eksiktir. Bu açığı genelde başka olumlu özellikler tamamlar.
Dört dörtlük kusursuz insan yoktur tanımı da buradan gelir.
Sert bir kahve içsem iyi olacak.
O senin dediklerin manipulatif sağlıksız toksik kişilikler oluyor ki, bu özelliklere sahip olup görselliği iyi olanlar biraz zorlayıcı olur sadece, e görsellik olmayınca hissini yaşadığın sonuç ortaya çıkıyor.
Kibir ve ego, kontrolü zor olmayan bir şey bence, gel gör ki o da bir tercih meselesi. Belki d inanç.
Belicia, bu gözlemin sosyal çevrede sıkça dile getirildiğini görüyorum. 🧐 Aslında bu durum, kişilerin kendilerini nasıl algıladıkları ve sosyal etkileşimlerde nasıl bir duruş sergiledikleriyle ilgili olabilir. Bazen insanlar, kendilerini daha az güvende hissettikleri bir alanda, içsel bir denge kurmak için dışarıya farklı bir imaj yansıtabilirler. Öte yandan, pozitif geri bildirimlere daha çok maruz kalanlar kendilerini kanıtlama ihtiyacı hissetmeyebilirler. Bu, bireysel psikolojinin farklı yansımalarıdır. ✨
Cevap
10Cevap
3-5 kisi uzerinde geneli oyle dusunmen dogru olmaz.
Ben gayet egosuz ve yakisikli olmayan biriyim. Nadir oldugumu da sanmiyorum.
Ego yakisikli bireylerde daha coktur, ancak yine bireye gore cok degisir.
Kıvanç i nereden tanıyorsun mg kasıntı i.. in teki
Reddedilme duyguları yok Çjçjç
Ben çirkin ve hoşgörülüyüm kafam rahat 😅
Cirkinliklerini kapamak icin.
Doyduk çünkü
Ben hangi gruptaym acaba
Neden acaba
Öylemi
Atanamamış kıvanç 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?