Acilen çirkin erkekleri sevmeyi bırakın, dötleri kalkıyor sonra kızlar 🥳

Acilen çirkin erkekleri sevmeyi bırakın, dötleri kalkıyor sonra kızlar 🥳

Bence tam tersi dış görünüşü güzel olan insan da öz güven sorunu var kendine çirkinim falan der ama dışı güzel olanlarda daha çok ego vardır ya da öz güveni vardır.
Asıl yakışıklı bad boyları sevmeyi bırakın. Çirkin erkekler genelde yalnız oldukları için sevmenin ve sevilmenin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu iyi bilirler. Bu yüzden de bunu sadece hak eden kişiye verirler. Eğer
Çok ayıp.
Dumura uğruyorum evet halis🤣🤣
Yakışıklı erkeklerden fazla egolulur ve bu neyin egosu anlamiyorum🤣🤣 kızlar fazla simartiyor onları galiba🤣🤣
Teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
Kime göre, neye göre çirkin. Severken seviyorsunuz ilişki bitince egolu mu oluyor? Bazen kadınları cidden anlamıyorum. Diğer insanların gözüne çirkin gelen benim gözümde dünyanın en yakışıklı adamı olabilir.
Hatırlamıyorsam siz geçen çirkin esmer savunuyordunuz? Bu ne perhiz ne lahana tursusu
Siz de okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Aksini savunacak bir şey mi yazdım hsjd
Ne dusuncelı ınsanmıssın ya helal olsun.. Arkadaslarına laf gelmesin dıye tum cırkın erkeklerı savunan guzel kaplı sosi.. Bir tarafın savunucusu olmayalımda ıkı yetıskın İnsan sorunları arasında cozsun..
@kahvesacliherif sen ne işsiz güçsüz dengesiz birisin ya. Sana ne benim yorumumdan. Ben sorulan soruya kendimde yorumumu yaptım. Kaldı ki Pikauvun yazdığı gibi niyet belli. O beni tanıyor. Haddin olmayan şeylere burnunu sokma
Hakareti sana yakıstıramadım... Neyse ne halınız varsa gorun ya..
yemin ederim çirkinlerde var ego yakışıklı değiller bakım yapınca kendilerini yakışıklı sanıyorlar aşırı komik geliyor değilsiniz abi
bazıları spor da yapıyor saçı permalı ya da uzun oluyor güzel giyiniyor kendilerini nimetten sayıyorlar aşırı gıcık oluyorum değilsiniz abi değil demek istiyorum ama kırılıyorlar sonra
kalıpla yakışıklı olmak aynı şey değil kendilerini bişey sanıyorlar, Birini baya bozmuştum sustu kaldı ezik, sinir oldum, neymiş tğm kızlar bana hadta karşim diyor, yav he dedim sen kendini ne sanıyon da yakışıklı görüyorsun dedim, Allahın tipsizi demiştim
birde etrafta burak özcivit kurmaları kaynıyor kusam mı napam adamda yakışıklı değil bana göre ne slk insanlar var
bazıları tatlı çekici oluyor kız Kenan İzmirzaloğlu çirkin adam karizmatik işe yarayanı da var
david gandy adam efsane ama bizim ülkede yok keşke eşim olacak adam olsa
aaa evet maşallahı vaf herifin
sitemizin ünlü modeli var Jon kortejrena sürekli üyeler paylaşıyor bilirsin belki adam manyak bişey be
cidden yaa çok nadir çıkıyor yakışıklımız ama yeni nesil biraz fark atıyor
Google dan arat
Yeni nesil olsa olsa evlat olur 😂
you tube yaz adam canlı inanılmaz yakışıklı
he Allah gönlümüze göre versin aşko, amin diğelim 😜
ben kaçar aşko öptüm seni kendine iyi bak
Bazılarına kapak olsun.. Konuş pika helal olsun.. Neymiş çirkin erkek aldatmazmış, güzel severmiş, sanki dış görünüşle karakterin alakası var.
Arkadaşları olduğu için bok konduramazlar
Tamamen güzel kızların işte bu adam çirkin beni aldatmaz başkasına bakmaz diyerek onların egosunu Şişirmesinden kaynaklı.
Cirkin erkeklerin bile reddettigi kadar cirkinsin demek ki bir kizin erkeklerin tipiyle ne isi olabilir lan shshsjdjd
Kime fazlasından değer verirsen egosu yükseliyor maalesef.
Cidden kendilerini bir halt sanıyorlar bu kadar vıcık vıcık laubali iyy hiç sevmem
Sabaha kadar egolu olsalar ne olacak yaw kızlar kalite ister
Egosunu bilmemde eline kiz gecerse yatakta canini cikartiyorlar
Gerçekten çirkin erkeklerin egosunın binde biri Kıvanç Tatlıtuğda yok
Aynı burdakilerin gördüğü ilgiden sonraki halleri gibi
Evet bence de gercek onu geç kendimi asırı özguvensiz ve çirkin hissediyorum ben :[ o kadar özguvenım yok
Evet ya bizim gibi yakışıklıları sevün kızlar jsjxjdjdhdhd
Yakışıklılarin dötünü kaldırın ki değsin buna
Ay cidden
Kızlar olmasın o
Hiçbi fikrim yokkk
Halis , başka soru?
Ayyy cidden öyle 😂
Senin totonu da yvsak erkekler kaldirmis
evet
halis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?