arkadaş ilk olarak altda bir bayanın da yorumu gibi , özgüvenli olmak karşı cinsi etkiler. Yani güzel tipli bir erkek zaten bişey yapmasada ilgi çeker. Mantıkla tipi iyi değilse bundan bir koz olarak kulana bilir. 2-cisi bence yanılıyorsun, Belkide sen tipsiz biri olduğu için kendine güvenli olmasına anlam veremiyorsun ama buda güzellik manyağı olduğun anlamına geliyor. Hadi şimdi yarın da seni tipine göre dışlasalar anlayışla karşılarsın. Beni çok üzen bayanların yanıtlarındaki , çoğuda 18-19 yaşlılar , tiple alay edercesine bahs etmeleri. Hepsi bir "dünya güzel"ide ondan
Aynısı senin cinsiyetin içinde geçerli. Ne demişler, içinin pisliği dışına vurduğu için çirkin olur insanlar.. Güzelin tüm dünya etrafında dönse birine kalkıp ''sana mı kaldım'' demez, çirkine 2 kişi yazar, ''size mi kaldım'' der..
Onların anaları onları pohpohlayarak büyütüyo da ondan, benim oğlum yakışıklı çok canlar yakacak, o pipiye tapacaklar filan diye büyütüyor. Acayip ve gereksiz bir özgüvene sahip oluyorlar , ego değil aslında🤣
Ben zaten yakışıklıyım diyip mal mal takılan erkekle ben çirkinim benim öne geçmem için bir ton vasfım olması lazım diye düşünen ve bunu başaran erkek arasındaki fark. Bilmiyorum salladım tamamen.
Çünkü salak kızlar daha doğrusu çok güzel kızlar bu tip erkeklerle ilişki yaşıyor. E doğal olarak çirkin erkekte kendini bir halt sanıyor. Tabi cirki n kızlar da egolu çünkü onlarda yakışıklı erkeklerle beraber oluyo genelde. Anlatabiliyorsam bilmiyorum?
Çirkin dediğiniz erkekler ancak zenginse , şöhretse ya da doğru düzgün bir işi varsa egolu olabilir. Mühendistir , mimardır , avukattır , öğretmendir , memurdur. Örneğin çocuklar duymasın da havuç karakterini canlandırmış olan Furkan kızılay da zerre yakışıklı yok. Ama sevgilisi güzel. Çünkü ünlü ve zengin bir isim. Eski ABD devlet başkanı barack obama yakışıklı mı , onda da zerre yakışıklılık yok. Ama eski makamından dolayı yüksek bir egosu muhakkak vardır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi kardeşim ben çok yakışıklı değilim normal bir tipim var ama fiziğim çok iyi mesela. Spor'da başarıları olan, Kültür, Müzik (Piano + 5 farklı enstruman) çalabilen, 3 farklı dil konuşabilen birisiyim.. Neden hiçbir yeteneği olmayan, sadece dış görünüşü güzel olan bir kıza itibar edeyim ki? Öyle bir kızın benim peşimde koşması gerekir tabi ki Güzellik herşey değil
Çünkü iş güç sahibi boş adam değiller maddi açıdan yüksek seviyedeler kültür birikim açısından zaten aptal adam zengin olmaz boş beleş zibidilik yapıp o kadın bu kadın demez
En İyi Cevaplar