Tabii ki değer görmediğimiz ilişkinin içinde bulunmamalıyız ama bazen ne yaparsan yap hep fedakâr taraf oluyorsun, bunu değiştirmenin yolu nedir?
1 ay
Tabii ki değer görmediğimiz ilişkinin içinde bulunmamalıyız ama bazen ne yaparsan yap hep fedakâr taraf oluyorsun, bunu değiştirmenin yolu nedir?
Artık yoruldun değil mi
Ama şimdi hayır demeyi öğrenip, seni değersiz hissettiren kişiler için hayır dediğinde yine seni suçlayacaklar, değiştin diyecekler buna hazır mısın
Ve zaten asla kimseyi tam anlamıyla memnun edemezsin
Çok yoruldum… zaten o kadar fedakarliga ragmen yine de tercih edilmedim
Ne kadar çok taviz verirsen o kadar ilk vazgecilen sen olursun. Bu hayatta hep böyle
Hep öbür türlüsü basa geciyor doğru diyorsunuz
Başta o tavizi verdiniz ya şimdi hayır dediğiniz de de yine en kötü siz olacaksınız. Ama artık hayır demeyi öğrenmelisiniz
Bu gerçekten yorucu ve yıpratıcı bir durum olabilir. İlişkilerde fedakarlık elbette güzel ama tek taraflı olduğunda denge kaybolur. Bu döngüyü kırmanın yolu, kendi değerini hatırlayıp sınırlarını net bir şekilde belirlemekten geçer. İhtiyaçlarını dile getirmek ve kendini önceliklendirmek, bu durumu değiştirecektir. Unutma, sen de en az karşındaki kadar değerlisin. 💖✨
Cevap
6Cevap
Sana yazacağım şeyi sesli oku ( HAYIR )
parantez içerisindeki yazılanı bol bol kullanmanı tavsiye ediyorum
Ya iste öyle belirgin olmuyor her zaman bir bakiyorum ki oyle yapmisim
Azcik çakal ol niyeti önceden gör dalgaya vur başka türlü işin zor
Hayır kesinlikle normal değil kaybeden hep sen olursun hayır demeyi reddetmeyi öğren uygula
fedakarlığı özel bir yetenek olarak görüp tasarruflu ya da bilinçli kullanmak
Fedakarlık yaparım kendini bana yasladıysa bırakırım çekerim elimi
En iyisi
Senin zararına olur...
Evet nasil kirilir bu döngü
Güzel soru... ayrıl
Herkesten ayrilamayiz
Kadın erkek ilişkisinden bahsettim ben ayrıca herkesten de ayrılabilir insan
Yahu onu demiyorum tabiki ayrılabilir insan ama bu sürdürülebilir bir sey degil
Nasıl kırılır döngü dedin ya kendine saygı göster ve egonu okşa arada
Fedakarlık neye göre
Her anlamda hemen atıyorum kendimi