Sosyalleşmeye çalışsam bile çok geride kaldığım için onlara ayak uyduramayacağım sanırım hiç hobim de yok spor resim film falan her şeyden sıkılıyorum insanlar beni hep garip buluyor ve çok sıkıcı birisiyim
1 ay
Sosyalleşmeye çalışsam bile çok geride kaldığım için onlara ayak uyduramayacağım sanırım hiç hobim de yok spor resim film falan her şeyden sıkılıyorum insanlar beni hep garip buluyor ve çok sıkıcı birisiyim
Ben de asosyalim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğimi yaşayamadım gezemedim eğlenemedim arkadaşım sevgilim olmadı işe giremedim evlenemedim 37 yaşındayım hâlâ hayatım yok ailemle yaşıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ömrüm evde tükenip gidiyor
Evet cok haklisin bosa gecmis bir omur gibi dusunuyorum artik keske bazi seyleri yasasaydim
İnsan içine çıkmakta zorlanmanı, kendini yalnız hissetmeni çok iyi anlıyorum. Yaşam kalitenin düştüğünü düşünmen doğal ama bu durum asla sonsuza kadar böyle kalmayacak. Küçük adımlarla başlayabilirsin. Belki evde keyif aldığın basit bir aktivite keşfetmekle başlarsın, o bile bir başlangıç olabilir. 💖 Unutma, değerli ve ilgi çekici birisin. ✨ Kendine nazik ol.
Cevap
3Cevap
Garip buluyorsa sıkıntı sende cok
Saydim ya zaten napicam
Soyle kursa gidiyorum insanlarlada konusuylrum yuzeysel sohbetler donduruyorum yanu gelisme var ama yine kendimi hastalikli hissediyorum ha birde spor salonunada gidoyorum ama surekli cekiniyorum
Off gece gece canimi yemek cektirttin bak
Arkadas olalım miii eğer olmak istersen Instagram hesabim: s7je4anaw8qx main hesabımı veremem ozurrr
Sanaldan sohbet etmeye çalış
Sosyalleşmeye çalış
Calismak istiyorum ama saglikli normal insanlara uyum saglayamiyorum
Beni yazmış sın
Off :(((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?