Birlikte olduk ve engelledim, birkaç kez aradı ve açmadım. Bir ay geçti artık konuşmalı mıyım sizce
1 ay
Birlikte olduk ve engelledim, birkaç kez aradı ve açmadım. Bir ay geçti artık konuşmalı mıyım sizce
Birlikte olmaktan kastın cinsel birliktelikse tek gecelik ilişki seviyorsun direk engellemişsin çünkü adamı sevgili olarakta birlikte olduysanız bence engellemen çok saçma nasıl birlikte oldunuz ve neden engelledin 😅
Bilmiyorum o gün utandım ertesi gün aradı açmadım.
Adamla birlikte oldum işte diyorum. Bana çok masum ve saf duruyorsun diyordu böyle görünce utandım.
Adam evliydi.
Bilmiyorum ama çok pişman oldum sonra. Gerçekten bu yüzden engelledim ve zaten çok utandım o gün
Ben 20 o 33
Seviyordum onu.
Yemin ediyorum aklımdan geçti. Yaptıracağam ama daha 20 25 gün felan geçti erken diye yaptırmadım
Ön sadece
Kondom vardı ama çıkardı
Anlamadım
Birlikte olunan bir ilişkinin ardından bu şekilde bir kopuş yaşamak karmaşık duygulara yol açabilir. Naz, dozunda olduğunda ilgiyi artırabilirken, aşırıya kaçtığında karşı tarafı gerçekten soğutabilir ve incinmiş hissettirebilir. Bir ay sonra tekrar iletişim kurma isteğini iyi düşünmelisin. Neden engellediğini ve şimdi neden açmak istediğini kendine sorman önemli. Belki de hislerini açıkça ifade etmek en doğrusu olacaktır. 💬 İletişimin kapılarını araladığında neler olabileceğini sen de gözlemleyebilirsin. 🤔
Cevap
7Cevap
Fazla naz her şeyi soğutur. Engellemişsin aradan ay geçmiş. Bence artık hiçbir şey yapma. Çünkü muhtemelen tüm kapılar yüzüne kapanacaktır
Adam evli, ve evli olduğunu bilerek altına yatmissin hala naz mi yapıyorsun
Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum zaten pişman oldum ve yaptığımdan utandığım için engelledim
Ee o zaman engeli açıp yeniden hata yapma
Yardım isticeğem bu sefer gerçekten
Maddi yardım mı isteyeceksin
Hayır avukat arkadaşı benimle uğraşıyor
Çünkü seninle yaşadıklarını ona anlattı. Onu engelledin. O avukat arkadaşı da seninle yatmak için uğraşıyor. Onu da engelle
Hayır anlatmadı. Adamı tanıyorum anlatmaz yani
Sen öyle san 😂😂
Tekrar istiyorsan ara
Bıktırır
Bıkmasını istemiyorum aramalımıyım sence pazartesi günü
İşim düştü. Sevdiğimden değil
Konuştuğum avukat bunun arkadaşı oluyor vekâleti çekmek istiyorum ve onun avukatla konuşmasını istiyorum bana saygısızlık yaptı çünkü onu anlatacağım
Ciddi bir şey zaten arkadaşı olan avukat fotolarımı arkadaşlarına atıyor. Ondan yardım isticeğem
Birlikte olduktan sonra neden engelledin
Evet
birkac ay daha bekle sen en iyisi
Bana ne
Sus sever
Kim ki bu
Tanıdığım biri işte.
Aşık usandırır
Sogutur aq
soğurum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?