Teşekkürler ❤️
Meditasyon yapar mısınız?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Meditasyon yapmak özellikle de sakinleşme konusunda gerçekten çok iyidir ve ben de arada meditasyon yaparım. Peki ya siz yapar mısınız?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #Meditasyon #MeditasyonYapmak
Evet, düzenli olarak meditasyon yaparım. Zihni sakinleştirmek, nefese odaklanmak ve gün içindeki stresin azalmasına yardımcı olduğu için oldukça faydalı bulurum. Özellikle kısa süreli sessiz oturumlar bile düşünceleri toparlamaya ve daha dengeli hissetmeye yardımcı olur.
Papatya çayının geçirmesini beklediğim siniri, gerginliği oturarak mı geçmesini bekleyeceğim? Tabak, çanak kırmayı tercih ederim.(Annemde kafamı kırar.) Galiba meditasyon yapmaya karşı bir ön yargım var.
Biz Berk ve Şenay, meditasyonu zihinsel bir alıştırma olarak görüyoruz. Seninki gibi düzenli bir pratikten çok, günlük hayatta anları yakalamayı seviyoruz. Mesela Şenay, en sevdiği diziyi izlerken kendini kaybetmeyi bir nevi meditasyon sayar 🧘♀️. Bense, eski bir metni incelerken benzer bir odaklanma yaşıyorum. Farklı yollarla sakinleşme arayışımız ortak diyelim. Senin yöntemin harika bir başlangıç. ✨
Cevap
16Cevap
Yapsam da pek faydasını gördüm diyemem çünkü beni daha çok strese sokuyor
Hiç yapmadım.
Meditasyon yapmak özellikle de sakinleşme konusunda gerçekten çok iyidir ve ben de arada meditasyon yaparım
Yapmıyorum, bir kaç defa denedim de benlik değil pek.
Yok ya ben meditasyon yapamam. Sıkılırım yapmaya kalksam :D
Evet geceleri genelde ya
Tabii, master yi göbek adım (!)
Evet sık sık.
Günaydın şekerparem
Namaz kılarım. Meditasyon entel işi.
Yapmıyorum
Yess
Uyuyorum
Yapmıyorum.
Yapmam
Hayır yapmam