Meditasyon yapar mısınız?

Ben çok küçükken meditasyon yapıyordum, nasıl yapıldığını bilmiyordum elbette. Bilerek yapmıyordum, öğrenebileceğim fazla kaynak da yoktu, ogretebilecek birisi de yoktu. Şimdiki gençler gerçekten çok şanslı. İstedikleri bilgiye her an ulaşabilirler. Neyse babaannem gördü meditasyon yaptığımı, kızdı, Budistler yaparmış... O zamandan beri yapmamıştım. Son bir iki haftadır yine yapmaya başladım. Fazla zaman geçmemiş olmasına rağmen hayatta istediğim ama yapamadığım şeyleri bir bir yapmaya başladim. YouTube'da bir sürü yönlendirmeli yani sesli bir rehber eşliğinde yapılan meditasyon videoları var. Tavsiye ederim. Siz yapıyor musunuz ya da yapmayı düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bir süredir meditasyon yapıyorum. Özellikle çalışırken veya günlük yapmak istediklerime odaklanırken düşüncelerim farklı yönlere dağılmamaya başladı. Önceden bir iş yapmaya planlarken onun yerine başka bir şey yapma huyum vardı, bu da azaldı. Mesela yapmayı planladığım bir şey varken açıp video izlemek gibi hazları erteleyemiyordum, artık bu konuda da zorlanmaya başladım. Meditasyonun özellikle anda kalmak konusunda faydalarını gördüğümü düşünüyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim. 😇
Meditasyon yapar mısınız?