@birsuskuncicek in tavsiyeleri ile meditasyona başladım ve sonunda "3. Göz" açıldı teşekkür ederim 😌🙏

@birsuskuncicek in tavsiyeleri ile meditasyona başladım ve sonunda "3. Göz" açıldı teşekkür ederim 😌🙏
En Güzel meditasyon aslında Allah'a yakınlıktan geçiyor.
Meditasyon kişisel bilinçte dinginlik yakalamaktır
İslam'da da dinginliğin yolu takva ve kulluk bilinci diyebilir miyiz evet yakındır.
Meditasyon da Zihni Boşaltmak ve tek bir noktaya odaklanma olayı varken
Namaz da insan kıbleye yönelir, her rekat bir nevi odaklanma ve anda olma durumudur dualar ve nefes ve hareketler hepsi öyle senkronizedir ki içsel rahatlama söz konusudur.
İnziva çekilmek, zikir çekmek oruç ve daha bir çok şey aslında insanı paslarından arındıran en büyük meditasyon olabilirim.
Kalp gözünün açılması noktasında da bir ara araştırdığım da gece karanlıkta yapılan Allah'ı anma yani zikirin kalp gözü açmakta çok etkili olduğunu görmüştüm..
Hem borcunu ödüyorsunuz hem de artı arınıyorsun mucize gibi tek meditasyonum bu son dönemde
Bende o guvvat ne arar kankam 😂
Öncelikle meditasyon aşkımın bu sitedeki herkese tesir etmesini niyet ederek...🙏 Namaste diyorum
3. Göz mü? Bildiğin Göbek gözü bu
Yüzüklerin efendisindeki Sauronun gözü bile daha masum artık gözümde 🫢😱🧐😳🤯
Savulun medoreco geliyor jsjsjs
Evet yapiyooom aa uçuyoom benim max meditasyon böyle 🤣
Uçtum ama sende gördün 🤪😂
Meditasyon yapmayı çok seviyorum! Özellikle stresli dönemlerde zihnimi rahatlatmak ve enerjimi toparlamak için kusursuz bir yöntem! Senin de böyle iyi bir sonuç alman harika olmuş. 🙏✨ Bu arada fotoğraftan mizah akıyor, üçüncü göz olayı baya eğlenceli hale bürünmüş resmen. 😄 Devam et, ruhunu dinlendir! ☁️
Cevap
12Cevap
hayır yapmam.
Şafak Sezer'den bir meditasyon videosu gelmesin mi? 😂😂
Sonuna koptum 😂😂
Saçma sapan tavsiyeler dinleme
3. cü gözün mü açıldı jsjsjs
Her şeyi görüyor sauron mübarek jsjs
Evet yaparım ve gömlegimin dügmelerini de yırtmayı başarıyorum 🤭🤣
Bence subliminal 🔊ses çalışır meditasyon pek işe yaramıyor.🤣 Öneriyorum 😎
Boş işler hakikaten sdfcfc
Ayrıca 3. göz meditasyonla aktive edilmez bilginize. Metafizik alanla ilgileniyorum ben sesle çakra ve üçüncü göz aktive edilir. 🧚♀️😀
Her öneriye uyarsan olacağı o 🤣
Alan memnun veren memnun devam edin 🤣
Hahahah tavsiyeyi demek istedim sccg
İyi o zaman ddf
Media gezintisi yapıyorum. Bi Instagram bi burası üçüncü göz de wp oluyor sanırım. Gayet iyiyiz 🙌🏼
Hayır tabiki de o hinduizmin dini inancıyla alakalı bir şey ben zikir çekiyorum gözümümkapatığ ama dışarıdan meditasyon yapıyorum sanıyorlar
Ben tavsiye vermiyorum 4 cü gözü açılsın istemem 🤣🤭😂
Huzur her zaman lazım, huzur veren meditasyon = ibadet
Miditenyo yaparım çok başarılıyım 🤣🤣
tabi başka türlü güne başlayamıyoruz
sende ona tavsiye et namaza başlasın
Okumuş insan hayatın... diyemiyor 🤣🤣
canım geliyor bana ne o öyle hoom falan beyinsiz işi aptalların canım yapacağı bir şey
Dostum sen incinmişsin 😊
2-3 kez yapmıştım sonra da yapmadım 😄
Yaparım zaman zaman
Hayır
Bir aralar yapıyordum
O ne demek hiç yapmadım djdjdj
Hayır yapmıyorum gerek yok
Çok iyi ya
Yapmam😃
Arada evet
Yapmam
Yaptığım oluyor