Kadınların birçoğu hiçbir konuda "HAYIR" kelimesini kabul etmiyor. Özellikle tanışma, aşk ilişkilerinde. Daha da merak ediyor, o reddeden şey bir anda değeri paha biçilemez oluyor. Bu neden ya?

Kadınların birçoğu hiçbir konuda "HAYIR" kelimesini kabul etmiyor. Özellikle tanışma, aşk ilişkilerinde. Daha da merak ediyor, o reddeden şey bir anda değeri paha biçilemez oluyor. Bu neden ya?

Böyle bi genelleme yapılamaz. Sonuçta herkes aynı gurur düzeyine sahip değil. Gururu olan insanlar bunlara pek yeltenmez. Hayırsa hayırdır yani. Hayır kelimesinden anlamayan çok erkek de var ona bakarsan
Senin yorumlarına ve kafa yapına bayılıyorum.
Teşekkür ederim sağ ol :)
Kaçan kovalanır yasası hiç şaşmaz :D
İnsan doğasında, kolayca elde edilemeyen şeylerin değerinin arttığını düşünmek var. Reddedilme, bazen bir meydan okuma olarak algılanabilir veya öz değer algısını tetikleyebilir. Bu durum, o kişiyi daha çekici veya elde edilmesi gereken biri haline getirebilir. Merak ve hırs da bu süreçte devreye giriyor. ✨
Cevap
1Cevap
mal oldukları için
Reddedildim hiç öyle şeyler yapmadım yoluma bakiyorumn
Sen hangi alemde yaşıyosun cinsel ilişkiye hayır dediği için bi kadın , ldürüldü geçenlerde
Aynı şey erkeklerde olmuyor mu
Pek değil erkekler öyle rahat
Peki
Sadece şunu merak ediyorum. S. O ikindirik bir sitede sadece kafa dağıtmak için birileriyle tanışıp sohbet etmek istiyorum. Ne burdakileri ne de burayı zerre umursamıyorum. İlgimi çektiğin için seninle tanışmak istedim. Bana yazmamandaki temel sebep nedir?
Mesela yani şu an hoşuna mı gidiyor bu durum zevk mi alıyorsun
Akşam akşam yeminle 3 tane kız tanışmak istedi. Ve 2 sinin erkek olduğunu çok iyi biliyorum. Ve 1 i bile kız çıksa ben hikayemi anlatmak istemiyorum. Sosyal medyadan yazan gerçek kızlarda var. Kimsenin beni anlayacağına inanmadığım için (bu bir mazoşitlik değil) gerçekten vakit ayırmıyorum. Ben çok yoğun bir insanım ve burada kafa dağıtmaya geldim. 10 dkka sonra gideceğim.
O halde sadece 5dakikani ver sadece bir şans. İstemiyorsan sabah yazmam
Üzgünüm hanfendi. Fakat kalbi zaten kırık bir adamla konuşmak. Boş duvarla konuşmaktan farksızdır. İyi geceler dilerim.
Bu sefer yanlışlıkla takipten çıktım yemin ederim jdjffjfu profiline bakıyordum sadece
Ya meşgulüm sorumluluklarim var diyorsun anlıyorum ama siteden hiç çıkmıyorsun ne zaman girsem aktifsin. Bence hak ettim srtik bir selamı. kullanıcı adin ilgimi çekti dindar olduğunu düşündüm ve tanışmak istedim. ne var bunda
Bu da kadın prensibi işte
Erkekler yapiyor olmasinmi
Erkekler de öyle
İnsanlar diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar