Anneler erkek çocuklarını, babalar ise kız çocuklarını sever.

Anneler erkek çocuklarını, babalar ise kız çocuklarını sever.

Yok hayır , babam çok yapardı bu duyguyu çok iyi bilirim biz 4 kız bir erkek çocuguz , babam kızlari pek sevmezdi biz var ile yok gibi birseydik , onun varsa yoksa oğlu , ona kıymet verirdi hepimiz evlendik çoluk çocuğa karistik babam hiç değişmedi bu sefer de oğlunun çocukları hep değer gördü bizim çocuklar el gibi oldu o yüzden bu konuda çok hassasim , benimde bir kızim ve oğlum var elimden geldiğince her konuda eşit davranmaya çalışıyorum bir şey alacaksam ikisine de alıyorum sevip öpüceksen ikisinide ayrı ayrı severim , çünkü bu ayrımın yapılması insanda derin izler bırakıyor annem alllah razı olsun ondan hepumizi eşit sever eşit davranır babam hala aynıdır bizim oralarda eskiden kuz çocuğu hiç çocuk olarak görülüyordu kuz oldu diye üzülen bir bakış açısı vardı , çok şükür şu an bu devir değişti ve kız çocukları çok kıymetli olmaya başladı
Asla. Çocuklar arasında ayrım yapmak doğru bir yaklaşım değildir; her çocuğun eşit ilgi, sevgi ve saygıyı görmesi gerektiğini düşünürüm. Her biri kendi karakteri, duyguları ve ihtiyaçlarıyla değerlidir ve bu yüzden hiçbirini diğerinden üstün ya da geri görmek doğru olmaz. Farklılıklar elbette olabilir ama önemli olan bu farklılıklar üzerinden adaletsizlik yaratmamak ve her çocuğa hak ettiği değeri gösterebilmektir. Bu yüzden yaklaşımım her zaman eşit, adil ve anlayışlı olmak yönündedir.
Çocuğum yok ama olsaydı çocuk ayrımı yapmazdım :D Yani sonuçta insan çocuklarını nasıl ayırabilir bilmiyorum. Hepsi senin kanın, canın ama tabi ki ayıranlar var. Bu taptıkları çocukların psikolojileri üzerinde de olumsuz etki yapıyor maalesef
Cevap
9Cevap
Çocuklar arasında ayrım yapmayı doğru bulmuyorum. Her çocuk kendi içinde ayrı bir dünya ve eşit ilgiyi, sevgiyi hak ediyor.
Hayır bunu hiç yapmam. Evlat demek sahiplenmek demektir. Evladın ayrımı yanlışlara sebebiyet verir
Hayır yapmam..
Başıma geldi ayrım her ailede var kimisini hissedersin kimisini gözüne sokarlar
Yapmam yapmadim her biri farkli birey farkli özellikte ikisinide ayri ayri seviyorum
Yapmam ama küçük olanı bazen hırçın sevince büyük olan alınıyor 😅
Asla yapmam, yapilmamali
Çocuğu yaptıktan sonra bu soruya cevap vermek istiyorum bana bir kadın lazım
Yapılmaması lazım
Hayır asla yapmam
Hiç yapmam
Haylr
yaparım
Hayır
Yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?