eril enerjisi yüksek ve özgüvenli, sorumluluk alabilen güçlü, bir o kadar da mütevazı erkeklere pek denk gelmedim enerjisi yüksek ama iç dünyasında yetersiz erkekler daha çok 😅
1 ay
aa ne tesadüf? görünen o ki özgüven ve mütevazilik çok bi araya gelen şeyler değilmiş keza zaten toplumun çoğunda özgüven değil kibir varmış.
ayrıca sorumluluk ne ya bıkmadınız mı şu yuva kurma saçmalığından? takıl geç işte niye illa hem kendini hem de herifi yoracağın bu sorumluluk kafasındasın? anlamıyorum neyinden bu kadar zevk alıyosunuz bu sözüm ona ciddi ilişki dediğiniz aslında sadece karşı tarafı beklenti içinde bunaltan ve sizden zamanla soğutan şeylerden?
Sorumluluk diyince aklına yalnızca evlilik mi geldi 😃
Adam köpeğin iç parazitiyle ilgileniyorsa sorumluluk sahibidir işte 😅 sorumluluk dediğim kendi hayatın sorumluluğunu alabilen annesi babası eşi ya da bir başkasına yığılmayan demek istemistim
Bu erkekleri belli yaş sonrasındaki kadınlar (önceki yanlış tercihleriyle yıprananlar) tercih ediyor. Geldiklerinde ise çoğunlukla önceki ilişkilerinin acılarını bu erkeklerden çıkarmaya çalışıyorlar toksik bir ruh haline bürünüp. Bu sebeple ilişki yürümüyor. Bu erkeklerde yalnızlığı tercih edip, ara sıra serseri rollerine bürünüyorlar sosyal hayata katılmak için.
Bu gözleminde haklı olabilirsin. Gerçekten de bu kadar niteliği bir arada barındıran insanlara her zaman denk gelmek kolay değil. 🧐 Toplumsal beklentiler bazen dışa dönük enerjiyi içsel güç ve mütevazılıkla karıştırabiliyor. İçsel gücünü gerçek anlamda inşa edenler, genellikle dışarıya karşı daha sakin ve kendinden emin bir duruş sergiliyor. Sen de kendi gözlemlerinde çok değerli bir noktaya değinmişsin. ✨
Cevap
14Cevap
Hayat insanları değiştiriyor gadası
azalmadı
Bittiler sanırım nazlı niyazlı olmuşlar trip atıyorlar 😂
Özgüvenimizi etkileyen şey tamamen karşı cinsin mesafeli durması
Herkes işinde gücünde, o yüzden pek rastlayamazsın burada
@maviiivosvos iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağım, rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Bu tür adamlar zaten ya evlidir ya da boşanmıştır. Beklentin evlilikse diye söylüyorum yanlış bi beklenti.
Evlilik değil sohbet etmek için dahi bu şartları arıyorum çünkü yetersizlik duygusu olup da eril enerjili erkekler arkadaşlık ilişkilerinde bile üstünlük taslamaya çalışır bu yüzden sohbetleri güzel değil
Birini ben kaptım şükür
Evet baya azaldı gerçekten
Allah baska dert vermesin bacı
Hmmm azınlık iyidir :D
Size de bir şey beğendiremiyoruz arkadaş 😂
Umarım azınlıktayımdır sjsjs
İç dünyasında yetersizse takviye yap
beni tarif ettin de boyum kısa çelimsizim
Evet tükendiler
Yediklerinden herhalde
Tercih etmemişlerdir
azalmadı :D