Aşk İlişkileri Esmer erkekler neden daha abaza? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merak ettim Güncellemeler+1 yıl Geldı esmer bebeklerim djjd Güncellemeler+1 yıl Esmer erkekler açtır Esmer erkekler neden daha abaza? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. açlık ihtiyaç belirtisidir , ne kadar çok ihtiyaç o kadar çok açlık… 1 0 Yorumla
murraatttt Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Belki daha tipsiz oldukları içindir kız arkadaşları olmamıştır vardır bi sebebi birde esmer erkek daha çok var illaki içinden abaza olanlarda çıkacaktır 1 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Çok iyi tespit yalanlayanlar esmerdir 😂 2 12 Yorumla FerhatKH +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Aynennn dkdkd Yorumla FerhatKH +1 yıl Carplcaksınız 😅 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Önce abaza ve yvsklar Yorumla FerhatKH +1 yıl Bnce onun bunun altına yatanlar Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Erkeği kadını fark etmez Yorumla Soran +1 yıl @FerhatKH lan sen bana da sapık supuk mesaj lar yazıyodn abaza sensin kdıd Yorumla FerhatKH +1 yıl Kim yapıyor sa bnde öyle dyodum zaten 🤨 Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Ferhatlar ve küpeklet giremez Yorumla Soran +1 yıl Ahaha cok ıyı xjdjdj Yorumla FerhatKH +1 yıl Hep öyle oluyor Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Sjdkjddkkdksk Yorumla
Makineciaskbahcen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Açık giyinenler niye or. spu düşüncesi ile aynı düşünce kanka 1 0 Yorumla
ranayagizz Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl MCZXKLCMKLA gerçekten böyle olması peki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynen djdjd Yorumla ranayagizz +1 yıl pusuyu kurmussun MXZKCLSMAKMXLKAMKLCMSKLMC Yorumla Soran +1 yıl Ahahshs o kadar tecrube tabı djdjdjdj Yorumla
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Çünkü kumral seviyoruz da ondan. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen erkek mısın djdjdk Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerı dedim ben Yorumla YunininTutisi +1 yıl Kanka manyak mısın biz kumral sevdiğimiz için esmerlere bakan kız yok. Bu yüzden de abaza oluyorlar. Basit bir mantıkla çözebilirdin bunu. Yorumla Soran +1 yıl Ha anladm askm dkdkd Yorumla Soran +1 yıl Sory Yorumla
ShelbyThomes Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence istekli olmanın ten rengiyle alakası yoktur. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İstekli olmakla abazalık ne alaka djdjd Yorumla Soran +1 yıl Sevglıne istekli olablr sın her ucan kusa olmak zevksiz lik ve vizyonsuz luk bunun adı da abazalıktır Yorumla ShelbyThomes +1 yıl Abazalık önüne gelene yavşamak gibi anlamlar taşıyor ki böyle olmalarının nedeni hormonlar. Yorumla ShelbyThomes +1 yıl Tamam da bunun ten rengiyle ne alakası var diyorum Yorumla Soran +1 yıl Co k alaka ben sarısın çapkın görmedım Yorumla ShelbyThomes +1 yıl Sarışın birinin sana yürüdüğünü görmemişsindir Yorumla Soran +1 yıl Yo yürüyorlar ama sadece bana yürüyorlar tutupta ben varken kezolara bakan görmedim Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çünkü erkeklerin çoğu esmer :d 1 1 Yorumla murraatttt +1 yıl Zeki bir kız 👏👏😁 Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl ten meselesi değil karakter meselesi canım 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Renkle alakası olacağını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demek ki sana hep öyleleri denk gelmiş 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Ben esmer miyim? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet askm Yorumla Gripin34 +1 yıl Hadi ya Abaza olduk ayaküstü desene 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet git kutla bunu Yorumla Gripin34 +1 yıl Tek başına kutlama yapılmaz ki 😜 Yorumla
Sudeeev Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ne alakası var ten rengiyle? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Genelde oyle Yorumla
UmurumdaDegil35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl bilmiyorum bulursan sebebini bana da söyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
açlık ihtiyaç belirtisidir , ne kadar çok ihtiyaç o kadar çok açlık…
Belki daha tipsiz oldukları içindir kız arkadaşları olmamıştır vardır bi sebebi birde esmer erkek daha çok var illaki içinden abaza olanlarda çıkacaktır
Çok iyi tespit yalanlayanlar esmerdir 😂
😅😅
Aynennn dkdkd
Carplcaksınız 😅
Önce abaza ve yvsklar
Bnce onun bunun altına yatanlar
Erkeği kadını fark etmez
@FerhatKH lan sen bana da sapık supuk mesaj lar yazıyodn abaza sensin kdıd
Kim yapıyor sa bnde öyle dyodum zaten 🤨
Ferhatlar ve küpeklet giremez
Ahaha cok ıyı xjdjdj
Hep öyle oluyor
Sjdkjddkkdksk
Açık giyinenler niye or. spu düşüncesi ile aynı düşünce kanka
Daha neler hshshsbsh
Çok iyi analiz ahaha
MCZXKLCMKLA gerçekten böyle olması peki
Aynen djdjd
pusuyu kurmussun MXZKCLSMAKMXLKAMKLCMSKLMC
Ahahshs o kadar tecrube tabı djdjdjdj
Çünkü kumral seviyoruz da ondan.
Sen erkek mısın djdjdk
Erkeklerı dedim ben
Kanka manyak mısın biz kumral sevdiğimiz için esmerlere bakan kız yok. Bu yüzden de abaza oluyorlar. Basit bir mantıkla çözebilirdin bunu.
Ha anladm askm dkdkd
Sory
Bence istekli olmanın ten rengiyle alakası yoktur.
İstekli olmakla abazalık ne alaka djdjd
Sevglıne istekli olablr sın her ucan kusa olmak zevksiz lik ve vizyonsuz luk bunun adı da abazalıktır
Abazalık önüne gelene yavşamak gibi anlamlar taşıyor ki böyle olmalarının nedeni hormonlar.
Tamam da bunun ten rengiyle ne alakası var diyorum
Co k alaka ben sarısın çapkın görmedım
Sarışın birinin sana yürüdüğünü görmemişsindir
Yo yürüyorlar ama sadece bana yürüyorlar tutupta ben varken kezolara bakan görmedim
Çünkü erkeklerin çoğu esmer :d
Zeki bir kız 👏👏😁
ten meselesi değil karakter meselesi canım
Renge göre miymiş o durum :D
Renkle alakası olacağını düşünmüyorum
Demek ki sana hep öyleleri denk gelmiş
Yokluk.
Ben esmer miyim?
Evet askm
Hadi ya Abaza olduk ayaküstü desene 😂😂
Evet git kutla bunu
Tek başına kutlama yapılmaz ki 😜
Ne alakası var ten rengiyle?
Genelde oyle
Erkekler neden abaza desen daha doğru sanki?
Nerden tesbit ettin
bilmiyorum bulursan sebebini bana da söyle
bilmem
Herkes ayni