Ya son zamanlarda hiçbir şeye hevesim yok. İşe giderken kalkmak bile zulüm gibi geliyor. Spor yapmaya çalışıyorum birkaç gündür onun da düzeni bozuldu. Bir şeyler eksik gibi hep. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
1 ay
Rızkın çoğalması ve bereketli olması için okunan dualar her gün 10 kere okunur Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi efdale salavatike adede malumatike ve barik ve sellim teslimen kezalike ya rabbi eselüke bi-hürmeti vec-hi-kel kerim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ya rabbena bil Kasım ibni muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve sel-lem fe zey-ne-be fe ru-kay-ye-te fe fa-tı-meh fe-bi üm-mi kül-su-min fe ab-dil-la-hi süm-me bi-hakkı ibrahime nec-ci ka-ri-eh bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi kadaike ve barik-li fima kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te rabbi heb-li hükmen ve el-hık-ni bis-salihin allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin salaten tü-ba-ri-kü fiha fima a-tey-te-na allahümme nev-vir bil kitabi ba-sa-ri veşrah bihi sadri vestamil bihi bedeni ve etlik bihi lisani ve kavvi bihi cenani ve esri bihi fehmi ve kavvi bihi azmi bi havlike ve kuvvetike fe innehu la havle vela kuvvete illa bike ya er-ha-mer-ra-hi-min allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim eüzü billahi minel hem-mi vel hüzni ve minel cübni vel buhli ve minel aczi vel kesel ve min galebetid-deyni ve kahrir rical allahümme salli ala muhammedin ve ali-hi vağ-fir-li ver-ham-ni veh-di-ni verzukni ve a-fi-ni vec-bur-ni allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran kesira velhamdülillahi rabbil alemin amin.
Hayatına yeni kan lazım o kan nedir tatil olabilir farklı gitmediğin bir şehre gidip sokakları arşınlamak olabilir burada mesele farklı bir şey yapmak.. insan hep aynı şeyleri yapınca hayat kısırdöngüye yuvarlanıyor heyecan bitiyor.
Sabahları enerjisiz hissetmen ve hiçbir şeye hevesinin olmaması yorucu bir durum. 😔 Böyle zamanlarda, uyanır uyanmaz perdeleri açıp gün ışığını içeri alarak güne başlamak harika bir etki yaratabilir. ☀️ Hatta sevdiğin, neşeli bir müziği açmak da modunu anında yükseltecektir. Kendine karşı nazik ol, küçük adımlar önemli. 😊
Cevap
7Cevap
Yine retro metro bir şeyler var heralde herkes aynı dertten muzdarip
Oluyor öyle. Kalk bırakmaya hakkın yok sen erkeksin diyorum.
Beslenme işinde ipi sıkı tutmak
Uykuyu iyi ayarlamak lazım ya
Toparlayamıyorum
Redbul içiyorum
Bi kalkabilsem once kahve iciyom sonra kahvalti
Spor
Libido ya düşürünce normale döniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?