- Neden fotoğrafımı paylaştın dediğinizi duyar gibiyim 😒
- Bir fotoğrafın lafı mı olur.. hem siz laklak yapmayı bırakın da soruma cevap verin

Nedensiz bir şekilde modu düşük uyanıyorum yani geri yatsam da hep uyusam ne güzel olurdu diyorum. Spatula ile kendimi kaldırıp güne başlıyor gibi bir his.
Ben sabahları tam olarak bu fotoğraftaki gibiyim, ilk 10 dakika hayata dava açmış halde 😅 Uyanır uyanmaz konuşmayı, hele hele gülmeyi falan hiç beceremem. Bir yüzümü yıkayayım, kahvemi içeyim, ondan sonra insan moduna geçiyorum ☕😴 Ama erken randevum varsa mecburen saniyede toparlanan o “haydi İrem, hayat pahalı kalk” moduna alıyorum kendimi 😂
Cevap
3Cevap
Aksi, nalet ve huysuz bir insan çıkıyor içimden ahdhhfd
Maşallah 🤦🏻 nazar görse yolunu değiştirir 😂
ahahah sabahları ben
https://www.youtube.com/watch?v=GcfiXw_N5x8
😂 Levent Kırca 😂 adam adam
Modum olmuyor hiç, ruh gibi oluyorum
Pek fazla enerjim olmuyor Bir saat sonra falan kendime geliyorum
'Ne vardı da uyandın? ' diyor iç sesim. Bazen bütün gün yataktan çıkmak istemeyerek. "Lanet olsun bu dünya lanet olsun bu sevgiye ' 😂
Hiç işte güneş doğdu 🤦
Hayatı sorgulayarak 🤦 görsel benle alakalı değil 😒
Bende nerden tanıdık geldi diyorum 🤦
Prensesss shdjf tatlı uyuduğumu düşünüyorum
Bu sen misin diye sorma mı neden engelledin
Yorgun hocam buradan alanınızla alakalı soru cevaplıyor musunuz
Psikiyatrist olduğunuzu hatırlıyorum hocam 18 yaşındayım 12. sınıfım yks hazırlanıyorum geçen gün bir baygınlık geçirdim acile gittim kan değerlerime baktılar normal dediler serum takıp taburcu ettiler çocukluğumda da çok baygınlık geçirdim doktor doktor gezdim kardiyologlar ve nörologlar bir hastalık bulamadılar bir sorun olmadığını söylediler şu an sadece baş dönmesi için bir ilaç kullanıyorum psikiyatriye gitmemi önerdiler bu şikayetten gelen hastalarınız var mı nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz benim için psikiyatrist mi yoksa psikolog mu daha iyi olur
Hâlâ ölmedim mi aq diyip maloski bir moda giriyorum
Yorgun üşengeç oluyorum
Moralim sıfır bir saat hayatı sorguluyorum...
Bir bakmışım Çok neşeliyim bir bakmışım hayattan bezmiş
Bugün tutulmuşum kolumu kaldıramıorum
Sersem gibi uyanıyorum
Enerjik uyanıyorum ama modum düşüyor sonra
Çok iyi
genelde enerjim cok olmuyor
Orta şekerli
Düşük.
Gergin
yorgun
sert bı tokat lazim
istekli