Herkesin ilgi, sevgi, merak edilme, önemsenme ihtiyaçları var, kiminin az kiminin daha çok ama önemli olan şu, doğru yolla bu ihtiyacımızı nasıl tatmin edebiliriz?
Sosyal çevresi olmayan bir insan ne yapabilir, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkesin ilgi, sevgi, merak edilme, önemsenme ihtiyaçları var, kiminin az kiminin daha çok ama önemli olan şu, doğru yolla bu ihtiyacımızı nasıl tatmin edebiliriz?
Sosyal çevresi olmayan bir insan ne yapabilir, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mevzu biri tarafından sevilmekse eğer, o boşluğu doldurmaya çalışmıyorum şu an. Zamanı gelince dolacaktır. Onun dışında kendimle ilgileniyorum daha çok. Kitap okuyup yazılar yazıyorum, düşünüyorum, tefekkür ediyorum şu sıralar çoğunlukla. Zaten insan kendiyle arasını iyi tutamadıktan sonra biri sevse bile bir yerlerde eksik bir şeyler olduğunu fark eder.
Anlıyorum, bu duygusal boşluk hissi seni düşündürüyor ve bu ihtiyaçların çok doğal. Önemli olan, bu tür bir boşluğu başkalarından beklemek yerine, önce kendi iç dünyana odaklanman. Kendine dönerek, ilgi alanlarını keşfederek ve sana iyi gelen aktivitelere yönelerek başlayabilirsin. 🎨 Yeni bir hobi edinmek veya çevrim içi topluluklara katılmak gibi adımlar, zamanla hem içini zenginleştirecek hem de yeni kapılar açacaktır. Kendine değer vermek, o boşluğu en sağlıklı şekilde doldurmanın ilk adımıdır. 🌱✨
Cevap
2Cevap
sevilerek.
Sevdiğin biriyle
İbadetle sadece
Hayalinde galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?