Detaylı düşünürüm en ince ayrıntısına kadar lakin, düşünmeye değer bulduğum ve değer bulmadığım şeyler vardır. Bazı şeylere enerjimi yormam spontane daha iyi zaten sorun olacak bir aşama göremiyorum derim, bazı konularda ise yaşamayacağıa %90 emin olduğum olasılıkları bile zihnimde simule ederim. Ederim ki olası bu durumları yaşadığım anda nasıl davranmam gerektiğini bileyim:Yani yaşamadığım olayları bile tecrübe edebiliyorum zihnimde.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Hayatta yüzeysel baktığım konular olduğu kadar ince eleyip sık dokuduğum konularda var. İnsan olma yetisine sahip olan birinin yapabildiği her şeye sahibim. Hak edene hakkını verme konusunda başarılı olduğumu düşünüyorum. Herkese aynı olmamam.
Hayatın her alanında detaylara dikkat etmek, özellikle insan davranışlarını anlamak benim için çok değerli. ✨ Bu, bana hem olayları daha iyi çözümleme hem de iletişimde daha derin bağlar kurma fırsatı sunuyor. Yani evet, sen de benim gibi düşünenlerdensin diyebilirim. 🧠🔍
İşimden dolayı da karakterimden dolayı da her ihtimali düşünmek zorundayım. O yüzden yüzeysel düşünmek bence yüzeysel kişilerin yapabileceği bir şey. Her zaman her ihtimali hesaba katan, detaylı şekilde düşünrüm.