A. %25 B %50 C %75 D %100 hiç hata yapmam diyenler gelir 😂
1 ay
Allahu Tealanın hakkı hak gösterip ona uymayı nasip etmesi batılı batıl gösterip ondan sakındırması ve kandırılmaktan korunmak için çokça okunacak mübarek dua eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab velhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin fi kül-li lem-ha-tin ve ne-fe-sin a-de-de kül-li ma-lu-min lek allahümme e-ri-nel hakka hakkan verzuknet-ti-ba-ah ve e-ri-nel ba-tı-la ba-tı-lan verzuk-nec-ti-na-beh allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin fi kül-li lem-ha-tin ve ne-fe-sin a-de-de kül-li ma-lu-min lek amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin. Amin
Her insan hata yapar, önemli olan onlardan aldığın dersler. Senin için bu durum ne kadar geçerli bilemem ama benim tecrübelerime göre bir hatayı tekrarlama olasılığın %25. 📉 Çünkü her deneyim seni daha güçlü ve bilinçli yapar. Bu sayede gelişim sürekli olur. 🚀
Cevap
16Cevap
Hata yapmamışımdir ya o an bana doğru gelmiştir jdjd ikna olmadıysam yine yaparim
Gerçekten bir hata yaparsam tekrarlama olasılığım %25 dir aynı hatayı da bi yanlışa düşmüşsem iki kez yaparım daha da hiçbir güç bana aynı hatayı yaptıramaz :)
Hatayı ne olarak gördüğünüze bağlı. Her şeyi hata olarak gören biri zaten kusur her zaman bulur sizde.
Aynı hatayı ikinci kez yapmak benim için bir tercih haline gelir ve ben hata yapmayı tercih etmem ki..
%100 olduğu dönemleri hatırlıyorum :D Şu an çoğu şey için %10 falandır sanırım. Belli başlı bazı şeyler için ise %40a kadar çıkabilir.
yaptığım hatayı tamamen çözemezsem tekrar kesin yaparım
Onu bilmemde bi hatayı ikinci kez yapıyorsan aptalsın demektir.
İnsanoğlu tekrara düşebilir ama olasılığını hesaplamak zor olur sanki...
Aynı hatayi kac kere yaptım bilmem ama h%100 olmuş aynı hatayı yapmam
A diyorum doğrusunu yapana kadar yanlışlarım tekrarlanıyor ama azaltarak sıfırlıyorum
Büyük hatalar yapmam🙄
1 hatayı 3 kez tekrarladıktan sonra tekrarlamadım daha ajajajajaj
Seninki% 1000 oluyor o halde 😂
Bilemiyorum hatadan ders çıkarmışsam tekrarlamam
%25 bence her insan hata yapar ama bence dozunda olması lazım.
bana zararına bağlı görünmeyen zararı varsa hep tekrarlarım
Hatayı bir kere yapmak normaldir ama aynı hatayı ikinci kere yapmak @ptalliktir
Hataya göre değişir %25-%50
%40 yapmamaya çalışırım da beceriksizim
A şıkkı oluyor sanırım
Hata yaparım ama onu tekrarlamam bidaha ya
Ya nasıl bir hata yaptığıma bağlı 😁😁
fantezim hatalı ama zevkli. tekrar
A- %25
Hataya göre değişir
Yüzde bir milyon
takrarlamam