Hatalarından ders almayan; değil ki sözlerini, özürlerini bile unutanlara tahammül edebilir misiniz?

Hatalarından ders almayan; değil ki sözlerini, özürlerini bile unutanlara tahammül edebilir misiniz?

Eğer ders çıkarılıp tekrar edilmiyorsa bu bir hatadır. Hala devam ediyorsan eğer o yaptığın ilk günde de bir hata değildi, tercihti sadece.
Bence bir hata 1 kez yapılır.. ikincisi ise yanlıştır.. bu yüzden de bir insan aklı yoksa aynı hatayı defalarca tekrarlar.. zaten albert eisteinin sevdiğim bir sözü de var.. bir insan aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekliyorsa zaman kaybediyor demektir.. hatalarımdan dersler alıyorum ben her zaman buna dikkat ediyorum
🎀
Bir söz vardır hayatın her alanında herkese karşı geçerliliği doğruluğu sürekliliği olan, her ortamda işe yarayan ve yol gösterici bir sözdür, ben bu sözü şiar edinmişimdir, "aynı yılan deliğinden iki kere ısırılınmaz" diye bir söz.. Yılanlar hata ise eğer birden fazla aynı hataya düşmemek gerek..
ne güzel dedin <3
Teşekkürler..🙂
Thank you for eig..🙂🙃
Rica ederroo 🤩
Aşıksanız büyük laflar etmeyin
Cevap
6Cevap
kafası çalışan insan aynı hayatı çok fazla tekrarlamaz
Hata yapmak insanın doğasında var.
Ancak aynı hatayı aynı şartlarla tekrarlamak ya aptallıktan ya da deliliktendir.
Hatadan ders almak önemli. Ders almadığın hata tekrarlanmaya mecburdur.
Affedilmez hatalar olmadıkça, akıl sağlığında da bir problem olmadıkça düzeltilebilir.
Mevzu zaten bol keseden hataların yapılması aksi taktirde pek de sıkıcı olurdu
hata bir kere yapılır aynı hatanın tekrarı keyfe girer
İlki hata diğerleri tercih
Ders almayınca hep yapılır
Birkaç defa yapılabilir.
Bir kere
Tek defa.
Bir defa yapılır
Çok kez yapılabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?