👉 İnsan, kırılmamak ve hayal kırıklığı yaşamamak için savunma mekanizması geliştirir. Bazen en güçlü savunma; mesafe koymak ve her şeyi içine atmaktır.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

👉 İnsan, kırılmamak ve hayal kırıklığı yaşamamak için savunma mekanizması geliştirir. Bazen en güçlü savunma; mesafe koymak ve her şeyi içine atmaktır.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Bir mekanizma gelistirmedim.. ben yaşadım ve sonuçlarına katlanırim.. Karalar baglayip yakinmam neden böyle oldu diye sormam.. içime atman.. acı cekilecekse çekeriz yani ne yapalım.. hiç öyle hesaplar yapmam.. istediğimi yapar sonuçlar kötü gelirse onlarla yaşamayı öğrenirim :))
Teşekkür ederim :))
İnsanlara karşı geliştirdiği en güçlü savunma mekanizmam onlardan uzak durmak. Bunu yaparak kendime olan saygımı koruyorum hayatıma gerekesiz olan kimse giremiyor. Girenlerde beni biliyor tanıyor ona göre karar veriyorlar. Bu yüzden kafam çok rahat
Kesinlikle
Eig için teşekkür ederim
Senin gibi, insanlar arası ilişkilerde kırılmamak için hepimiz kendimize özgü yollar buluyoruz. Benim için en güçlü savunma mekanizması, sağlıklı sınırlar çizebilmek ve olayları kişiselleştirmeden değerlendirmek oldu. Böylece empati kurmaya devam ederken kendi iç dünyamı da koruyabiliyorum. 💖🛡️✨
Cevap
5Cevap
Mesafeli duruş, ciddi bi yüz ifadesi, soğuk bakışlar
Kimseyi umursamamak, zihnimde güçlü kimse olamaz, istemediğim bir düşünceyi saniyede yok ederim
Üzerime gelindiğinde fazlasıyla kırıcı oluyorum tahammülüm yok
Mesafe koyarım önüme bakarım..
Duvar örmek, susmak
Genelde çok kırıcıyımdır. Kimse benimle uğraşmaz
Güvenmemek artık kimseye güvenmiyorum
Kendim olmak
Arama mesafe koyarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar