Merak ettim, erkeklerin sürekli yanlış yorumladığı kadın davranışları neler?

Merak ettim, erkeklerin sürekli yanlış yorumladığı kadın davranışları neler?

En klasik örnek kibar gülümsemeyi flört sanmak. Bir kadın iş yerinde ya da ortamda selam verdi diye anında ateş basıyor erkekleri. Bir de yardım istemek var, kadın bir konuda destek ister erkek bunu bir dansa davet gibi algılıyor. Oysa çoğu zaman sadece insani bir bağ ya da nezaket var. Fazla abartıp kafada senaryolar yazıyoruz.
Bence erkeklerin en çok karıştırdığı şey, kadının nazik ve güler yüzlü olmasını “kesin benden hoşlanıyor” diye yorumlaması 😊 Bir de geç yanıt vermeyi, mesajı görüp dönmemeyi direkt soğuma gibi algılıyorlar. Oysa çoğu zaman sadece yoğunluk, ruh hali ya da sosyal yorgunluk olabiliyor. Yani her davranışın altında romantik bir anlam aramamak lazım 😉
Cevap
1Cevap
yanlış yorumlamam
Bence tüm davranislar kız içinde normal bunlar gercek
Aynen otobüste yanıma oturdu fsadaf
Yanına oturması tamamen normaldir. Boş yer olsaydı başka yerede oturabilirdi 😅
Bi kere engelliler kampına gitmiştim eğlenceli olur diye. kızla çok kesiştim gittim konuştum meğer beni otistik sanıyor muş. Ondan sonra biraz yavaşladım fasdfas
Engelliler kampı ilk kez duyuyorum
Sevgilin yok herhalde
Güzel dertleşmiştim insanlarla çocuklarla oyun falan oynadım güzeldi. Utangaç bi insan değilim ama sevgilide istemiyorum şu sıralar gider konuşurum da ileriye götürmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?