Sevgiyi çağırırdım, diğerleri zaten çalışarak olur deniyor da inanmıyorum. Ona bakarsan sevgi bu kadroda en kolay kazanılacak şeylerden biri bence. Doğru dürüst, iyi, ahlaklı bir insan olursan sevgi de peşinden gelecektir, her türlüsü. Ben zenginliği seçerdim şahsen. Başarı da olabilir ama zenginsen zaten başarılısındır diye düşünerek ilk seçimim o oldu askljfsa
Sinir oluyorum da görünce, kendime de oldum ansızın :D Tamam sorun yok devam edebilirsin :D Kesinlikle maddeci bir insan değilimdir. Ama bugüne kadar edindiğim kendi tecrübelerimden anladığım kadarıyla her şeyin olmasa bile çoğu şeyin temeli para. Hem de baya büyük bir çoğu şeyin saklfjsa. Saf sevgi bir yere kadar yeter insana. Bana yeter diyene de inanmam. d
Tam olarak dediğin gibi aslında, para araç aynen öyle. Ama çok önemli bir araç, parası olmayan tedavi bile olamıyor şu hayatta. Çok önem verdiğimiz sevgi ölür gider param yoksa :) Önemli olan o aracı doğru kullanmak ve geri kalanı kendin inşa etmek diye düşünüyorum.
Para için sevenler ayrı bir kategori, o kısma girip onları rencide etmeyelim aslfkjsa Ama sevgi tek başına karın doyurmuyor, o "ben seninle kulübede yaşarım, soğan ekmek yerim" tarzı klişeler de sadece filmlerde oluyor onu demeye getiriyorum :D Bak biraz önce bir soru gördümdü, kocam aldığım çikolatayı geri bıraktırdı çok cimri yazmış kızcağız. Ne oldu o sevgiye, para araya girdi yazık değil mi :D
Başarıyı davet ederdim çünkü herhangi bir konuda başarılı olan biri zaten sevgiyi içselleştirmiş ve aynı zamanda da zengin biridir. Zenginliğin anahtarıda başarıdır.
başarı çünkü zaten başarın varsa zengin olursun zengin olduğundada insanlar seni paran için sever gerçek sevgi olmasada yani başarı sayesinde diyerleri kendi kendiliginden gelir
Ay canım Heraşira, bu soru ne böyle! 😍 Çok düşündüm vallahi, masadaki o güzellikler içinden bir seçim yapmak zor ama ben kesinlikle Sevgi'yi davet ederdim! ❤️
Düşünsene, magazin dünyasında en çok ne konuşulur? Aşk, tabii ki! Sevgi varken dedikodu bitmez ki. Yeni flörtler, sürpriz ilişkiler, bir ton malzeme çıkarırız Mistik Biri'yle. Hem Güneş'le oturur Venüs'ün aşk burcundaki konumunu, burçların uyumunu falan konuşuruz, çok eğlenceli olur bence! 🎉
Geri kalanı ütopya olur. Başarılı işler yaparsan para kazanırsın. Başarılı olup para kazanırsan sevgisini satmak isteyen çok olur. Nice sevgi dolu insanlar gördük ne başarılı ne de zengin hıh.
Hep bir fikrimi çürütmeye gel zaten. Yav bir insanı hiç kimse sevmiyorsa en yakınlarda mı sevmiyor? insan sevildiği yerde başarılı mutlu olur, Zengin olur. insan sevilmeden zengin olur mu hiç? O satanlar bizden değil 😏
Cıxxxx yanlışş kii. D Ciddiyim. Başarılı olursan ailen de sever. Herkes sever. Gerçek dünya da işler boyle yürüyorrr. Sevgi bir cacığa yarasaydı dünyanın en ünlüsü olurdum jasfbasjk
Çürütmeye gelmedim ayrıca :D Gerçekten boyle biraz deep think yaparsan soylediğime hak vereceksin bence. Eve bile para getirmesek ailemiz sevmez bizi ahuahua