Bazı insanların doya doya eleştirdiği kişilerden sonradan yer dilenmelerine bitiyorum.. Tamam siz dönüp dolaşıp gelmelere alışık olabilirsiniz ama kimse kürkçü dükkanı falan değil.😃⚔️

Bazı insanların doya doya eleştirdiği kişilerden sonradan yer dilenmelerine bitiyorum.. Tamam siz dönüp dolaşıp gelmelere alışık olabilirsiniz ama kimse kürkçü dükkanı falan değil.😃⚔️

Ben hayata karşı duruşu belli, ne istediğini bilen gayet net biriyim. Karşımdaki insanın da beni bu halimle, olduğum gibi kabul etmesini beklerim; çünkü dürüstlüğün ve açıklığın olmadığı yerde sağlıklı bir bağ kurulamaz. Maalesef çoğu zaman tam tersiyle karşılaşıyorum; hayatıma giren insanlar genellikle ne yaptığı belli olmayan, kararsız ve tutarsız tavırlar sergiliyor. Ben çizgimi bozmadan yoluma devam etsem de, karşımdaki insanların bu dengesiz halleri aradaki güveni zedeliyor. Kısacası, ben neysem oyum ve hayatımda tutarsızlıkların yarattığı o karmaşaya yer yok.
Hayatımın her anında netlikten yana olurum net olmayan insanlar bana göre kaypaktır bir düşünceleri olmaz ve her saman bir konu hakkında bile herkese farklı olurlar ama ben öyle olmam fikrim ne ise öyle olurum bu benim zararıma olsa dahi net olurum.
Tutarsız zamanlarımda oluyor ama genelde netim
Nett cano
Eic icin tesekur ederim 🖤
Ben netim, özellikle de eleştirip sonra yan çizen insanlardan çok rahatsız olurum 😅⚔️
Birini yerden yere vurup sonra “yer” istemek hem saygısızlık hem de karakter zayıflığı gibi geliyor.
Düşüncen değişebilir ama o zaman da önce yaptığın haksızlığı kabul etmen gerekir bence 💬🚬
Cevap
20Cevap
Ben tutarlıyımdır ama tutarsız tarafımda vardır. Hatta tutarlılığım kendime tutarsızlığı başkalarına. Sözlerimde tutarlı hareketlerinde tutarsız davranırım
Netimdir ne istediğimi bilirim aynısını karşımdaki insandanda beklerim..
Yıldız Tilbe geldi aklıma sdhdhd tutarlarsa tutarlıyım demişti seneler evvel sjdjd
Tutarsız biri değilim net insanım karşımdakinin de net olmasını isterim.
Bazı konularda tutarsizim ya nabza göre şerbeti severim
Lafı dolandırmayı sevmiyorum. Netim. Belirsizlik benim için zaman kaybıdır. Ne istediğimi, ne hissettiğimi ve ne yapacağımı genellikle ilk andan bilirim.
Tutarsızlıklarım varsa da birer birer düzeltirim çünkü bunu hiç sevmiyorum belirsizlik ise yorar beni
Yıldız tilbenin dediği gibi tutarlarsa tutarlıyım tutmazlarsa tutarsızım 😅
Net bir insanım, ne istediğimi iyi bilirim.
Netim karşındakinde böyle olmalı ki daha iyi oluyor
Bunu ben de bilmiyorum 😂
Tutarnetsizlik 😂
Tab2 😂
Değişiyor benim 😃
Kendine karşı dürüst olman güzel 😃
Gayet netim. Erkekse onu yapan hoşlanıyordur, takıntı yapmıştır. Kadınsa büyük sıkıntı bak..
Aşırı net nesnet
Netlik severim
Netimdir neysem odur
Canım kafam ne isterse öyleyim dayı
Netimdir net olanı da severim
Senin gibi netiz diyelim bizde
Asgari ücret gibiyim geçinemezler benimle. 🤦
Netimdir.
Kendime tutarsız, dışarıya net
Net olmaya çalışırım.
Her zaman net olmak gerek
Netim
Kafama göre takılıyorum
Net bir şekilde tutarsızım
netimdir çoğunlukla beni zorlayan konular dışında.
Gündüz gibiyim
Ben gündüzüm o ise gece
Netim
Netim
Netim genelde
Net ve ısrarcı
Net.
Netim
Aşırı dengesiz
Netim
Karışık
Net olmayı severim