Moda & Stil Başörtülü müsünüz Yoksa Örtülmeyen mi? MrFunny Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce Hangisi günlük hayatta? Hijab 🧕🏻 None 👩🏻 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Başörtülü müsünüz Yoksa Örtülmeyen mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl yanlış yere bastım ya pff baş örtüsü falan kullanmıyom laaaaaaaa 0 2 Yorumla MrFunny +1 yıl bir şey olmaz kullananlar yerine basmış oldun diye düşün. 🙂☺️😊 Yorumla meriç_diyorki +1 yıl aynn Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Bu ne biçim soru. Soruda 454333 anlatım bozukluğu ve saçmalık var. 0 0 Yorumla
Parapsikoloji2 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Merhabalar BanaTakipAtarMısın 0 1 Yorumla Parapsikoloji2 +1 yıl @mrfunny 🤔🤔🤔 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Açık saçlıyım 0 0 Yorumla
KᴜʀᴜᴍᴜşOk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ne diyon kardeş 0 3 Yorumla MrFunny +1 yıl Yani başörtülü mü yoksa baş örtmeyen misiniz? Yorumla KᴜʀᴜᴍᴜşOk +1 yıl örtmeyenim Yorumla KᴜʀᴜᴍᴜşOk +1 yıl örten örter örtmeyen örtmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yanlış yere bastım ya pff baş örtüsü falan kullanmıyom laaaaaaaa
bir şey olmaz kullananlar yerine basmış oldun diye düşün. 🙂☺️😊
aynn
Bu ne biçim soru. Soruda 454333 anlatım bozukluğu ve saçmalık var.
Merhabalar
BanaTakipAtarMısın
@mrfunny 🤔🤔🤔
Açık saçlıyım
ne diyon kardeş
Yani başörtülü mü yoksa baş örtmeyen misiniz?
örtmeyenim
örten örter örtmeyen örtmez
Değilim
Ne değil?
Türbanlıyım