Her kekonun yanında kız oluyor, böyle erkeklerin yanında olmuyor.
1 ay
Bahsettiğin erkekler olarak herkesle birlikte olmuyoruz, kekolar kendileri gibi ve ya para harcatan kadınları seviyor iktisat derki fiyat düştükçe talep artar, öyle bir durum
33 yaşındasın evli misin? özel olmazsa
Hayır değilim
Sıkıcı olan kültürlü olmak değil, kendini hiç göstermemek ya da aşırı düz ve heyecansız kalmak. Efendi ve bilgili biri aynı zamanda eğlenceli, rahat ve doğal olabiliyorsa gayet çekici olur. “Keko” dediğin şey de çoğu zaman sadece gürültülü ve özgüvenli görünmekten ibaret, o yüzden öyle görünüyor olabilir.
Sıkıcılık kültürlü olmaktan değil, enerjisiz ve çekingen durmaktan geliyor genelde 😊
Kültürlü, efendi, bilgili olup aynı zamanda şakacı, özgüvenli ve hafif yaramaz olursan kimse seni sıkıcı bulmaz.
Kekoların yanında kız olması da çoğu zaman onların daha girişken ve ısrarcı olmasından.
Kendini küçümseme, tarzını koru ama biraz daha sosyal ve flörtöz olmayı dene 😉
Cevap
1Cevap
Öyle erkekler her kızla beraber olmaz. Kekolar ise kendi gibi tipleri kolaylıkla buluyor.
Kızlar onları seçmiyor genelde
Kız diye sadece makyajlı kekolara bakarsanız öyle düşünürsünüz. Keko erkeklerin yanlarındaki kızların kendileri de keko. Sırf erkeklerine göre bakımlılar diye eğitimli plaza kadını sanıyorsunuz onları.
Dişiler doğaları gereği kendilerini koruyabileceğini düşündüğü erkekleri seçerler kas boy gibi aslında günümüzde koruculuk bakımından pek bir anlam ifade etmeyen özelliklere de bu kadar dikkat edilmesinin nedeni bu. Efendi erkekler kekoların aksine "güç gösterisi" yapmayan işindr gücünde tipler oluyor ve kızlar tarafından feminen bulunuyor, zayıf ve sıkıcı görülüyor kekolar ise tam tersi güçlü görünüyor, onları gören bir kız bu beni koruyabilir diyor ve doğası gereği kekoya yöneliyor.
O zaman keko ol sen de madem bu kadar güçlü argümanların var
Ben sana gerçeği söyledim. Mesela çoğu kız aynı fiziksel özelliklere sahip 2 kişi arasından keko tarzına daha yakın olmaya seçme eğilimindedir buna evrimsel biyoloji deniyor kabul etsen de etmesen de bu böyle
Ancak gerçekten gelişmiş biri ise o zaman fiziksel olarak güçlü gözüken keko olanı değil de zihinsel olarak güçlü olanı tercih edebilir
Hayır kadınlar maskülen olanı ister. Ha sen maskülen olanı keko diyerek aşağılamayı korkak sünepe olanı da efendi kültürlü diye yüceltmeyi istiyorsan bir şey diyemem. Kaldı ki keko dediğin tipler aslında maskülen değiller sadece sünepelerin yanında maskülenmiş gibi algılanıyorlar. Gerçek maskülen adam zaten duruşuyla kendini belli eder. Kekolar bir adamdan dayak yemeye kalksalar hemen diğer kekoları çağırıyorlar.
Ben kim gerçek maskülen kim değil diye kendi görüşümü belirtmedim. Toplum ve kadınların çoğunun algılamasının nasıl olduğunu anlattım.
Ben de sana o algılamanın neden kaynaklandığını yazdım. Pozitif maskülenlikten erkekleri uzaklaştırdılar. Geriye sünepe tiplerle negatif maskülen özelliklere sahip tipler kaldı.
Sonuç olarak kızlar genel olarak gerçekten maskülen olmayan kişileri yani kekoları maskülen olarak algıladıkları için onlara yöneliyorlar. Hemfikir miyiz?
Diğerlerine göre evet ama onlarla beraber olan kızların da kültür seviyesi düşük oluyor. Ülkedeki kızların %50si böyle zaten. Kalan aklı başında kızlar pozitif maskülen erkek bulursa onunla oluyor yoksa bekar kalıyor.
%50 değil de biz ona %95 diyelim. Hem lise hem üniversitede yüksek seviyede okullarda okumama rağmen nerdeyse tüm kızlar böyleydi. Kızlar dış görünüşe erkeklerden çok daha fazla önem veriyor çünkü çok eskiden beri seçimi dişiler yapar, o yüzden uzun boy kas gibi maskülen özelliklere sahip erkekler kötü bir karaktere bile sahip olsa tolere edilir fakat kısa boylu ve şişman erkekler muhteşem bir karakter ve kültür seviyesine sahip olsa bile kızların hoşuna gitmez. Tam da bu nedenden keko dediğimiz tipleri maskülen olarak algılayan neredeyse tüm kızlar onları tercih ediyor, keko tercih etmemesi için onları maskülen olarak algılamaması lazım ki bunun düşük ihtimal olduğunu az önce söyledim.
Bir erkek uzun boylu kaslı olunca keko mu oluyor yani anlamadım. Kızlar sevgili olma konusunda daha fazla seçeneğe sahip olduklarından en iyisini seçerler haklı olarak. Evlenmeye gelince de erkekler en iyisini seçiyor. Bir erkek kısa boylu şişman kadını nasıl ki iyi biri diye seçmiyorsa kızlar da seçmeyebilir
Yazdıklarım arasında bağlantı kurmaya çalış. Uzun boy ve kasın maskülen gelmesinin sebebi ile kekoların maskülen gelmesinin sebebi aynı. Bu arada günümüzde 1.90 boy+ aşırı kaslıda olsan 1.50 boyunda cılız ama elinde silah olan birine karşı bir şansın yok ama uzun boy ve kas yine de koruyucu olarak algılanıyor çünkü geçmişten gelen bir birikim var. Aynı nedenden dolayı boş gezmediği düşünülen ve çevreye karşı saldırgan olan keko tiplerde maskülen algılanıyor
Ayrıca genelleme yapma "bir erkek kısa boylu ve şişman kadını nasıl ki iyi biri diye seçmiyorsa" diyerek çünkü benim sevgilim fazla kilolu. Metabolizması yavaş ve büyük oranda kendi elinde olmayan bir durum olduğu için bir kusur değil. Gelişmişlik arttıkça dış görünüşe verilen önem de azalır zaten
Kültürlü efendi insanlarla tanışmak istiyorsanız kız erkek fark etmez tabelasıza bakabilirsiniz kendini geliştirmeye odaklı insanların olduğu bir kitle çünkü tabelasızı indirdiğimden beri buraya gelmez oldum kdjdkdjd
hayir kulturlu erkek iyide aşırı kasan tipler yoruyor efkarlı takılanlar enerjiyi sömürüyo
Sen neysen çevrende odur
Bana fark etmez çükü olsun kâfi
Hayır görmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?