Ne bileyim çok acı verici ya biz karşı tarafın cevap vereceği cümleler kuruyoruz ama karşı tarafın umurumda bile değil.
1 ay
öyle bir huyum yok normalde canımı sıkan kişi olursa o şekilde davranırım yazmasada olur mesajı için ki zaten hiç yazmam da o kişiye. O şekilde davranan insan için de nasılsa o şekilde davranırım bir şey derse de üst mesajları oku anlarsın derip geçerim.
Bir yerden sonra aynı enerjiyi vermeyi bırakıyorum çünkü insan kendini tek başına konuşuyormuş gibi hissediyor. Herkes yoğun olabilir ama gerçekten isteyen biri sohbeti öldürmez. Sürekli geçiştiren tavır varsa genelde ilgisi de düşüktür, bunu kabul etmek zor oluyor sadece.
Bunu yaşayınca kendini değersiz hissediyorsun, çok normal 💔 Karşı tarafın ilgisizliği senin değerini göstermiyor, sadece onun kapasitesini gösteriyor. Ben böyle durumlarda sohbete aynı enerjiyle devam etmiyorum, zorla konu yürütmüyorum. Bir iki kez açıkça “yazışma tarzın beni biraz kırıyor” derim, değişmiyorsa mesafeyi artırırım. Hak ettiğin ilgiye alış, kırıntılara razı olma 🌸📵
Hak ettiği ilgiyi nasıl verelim
Cevap
5Cevap
Sılah zoruyla yazmıyosa yazmayabılırler cozum basıt. Karsılıklı ıletısım kurmayı ogrenememek onların sorunu senın degıl.
Kesinlikle
Bi paragraf yazmism sabah ok diye mesaj atmis ok gtune giresice onun sinirlendm
Sohbeti keserim bu kadar basit
Oylesiyle vakit kaybetme
Konuşmuyorum genelde
Sg yazma sal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?