Ama coğunlukla önyargıyla karşılanır. Bende birine atmıştım. Bidaa atmam 😀 güncel
Attığınız mesaja cevap vermeye tenezzül etmeyen insanlar hakkında ne düşünürsünüz?
Ama coğunlukla önyargıyla karşılanır. Bende birine atmıştım. Bidaa atmam 😀 güncel
Bazen bu tavrin egoyla alakasi olmuyo ozellikle burasi icin soyluyorum kimileri mesj atiyo cvp veriyosu snra sana sacma sapan konular acip konusmaya calisiyo ve bunu çoğusu yapiyo bu yuzden de on yargiyla yaklasiliyo her mesaj atana
Konuşmak istemiyordur :)) bazen sorduğun sorunun ardından çok mesaj geliyor o zaman hepsine cevap vermek istemiyor insan 😀
Kimseye mesaj atmam ama farz edelim ki attım. Kesinlikle egosu tavan gibi düşüncelere girmem. Sadece kırılırım ve bir süre sonra unuturum.
Oyle olmasi gerek. Yorum icin tskrler
Belki ilgilenmiyordur. Belki de yapması gereken daha önemli şeyleri vardır
Cevap
1Cevap
Egosu tavan gibi bir düşünceye girmem morali bozuktur konuşmak istemiyordur kimseyle
ya varya hep hayran kalmışımdır mesela bazılarıda hiç okumadan siliyorya abi hiçmi merak etmiyon
mesaj atıyorsam iyi veya kötü cevap isterim takılmamak ağır gelir
Saygı duyarım neden tanımadığı birinin mesajını yanıtlamak zorunda olsun
Her mesaja cevap vermek zorunda değil kimse he der gecerim
konuşmak istemiyoe diye düşünürüm
Mantıklı 😂😂
Bende mesaj atmam bırakırım
Ne yaparsınız diye sormadım bayan :) ne dusunurdunuz.
Oldu da niye kızıyorsun abla ;(
Dövelim mi abla :))
yoo egolu sanmam keyfi bilir 😀😀
O kaybeder diyorsun yani
Ben de cevap vermiyorum.
Sebep? Canım oyle istiyor deme hesabı kapatir giderim😏
Aşırı derece geliyor genelde selam, merhaba , nasılsın tarzı tanışma amaçlı oluyor. Zaman gidiyor boşuna.
Biliyorum. Nasıl hissettiginizi anlamak icin kız profili hesap olusturdum. Sordugum ilk soruda 70 e yakin takip. 100 den fazla mesaj geldi. Mesaji kapattim yorumdan mesaji acarmisin diye yaziyorlar. dayanamadim Cildirdim kapattim hesabi..
İşte durum bu.
Eskiden site guzeldi. Abazanin biri gelip kesfetti burayi. Arkadaslarina , onlarda arkadaslarina soyledi sitenin durum bu. Neyse kolay gelsin diyim size.
Bende yaptım aynısını kendini beğenmiş cevap yazmadı Tabi bende çokta... dedim
Cevap almayacağım kişiye mesaj atmam.
Hasbam 😅
Derken
Hala anlamis degilim
Aynen. Kafam yerinde degil zaten. Sagol yorum icin.
Kim cevap vermedi 😊
Conta volta diye biri :/
Umursamadı diye düşünürüm
Konuşmak istemiyormuş demek ki.
Aptal olduklarını
bida yazmam
Sinir oluyorum ya
Hiçbir şey düşünmem
Ego tavan derim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar