bir de erkekler bi ssskme benzese neyse de komedi bu sitede sürekli sorulan bi soru olduğu için dikkatimi çekti
1 ay
bir de erkekler bi ssskme benzese neyse de komedi bu sitede sürekli sorulan bi soru olduğu için dikkatimi çekti
Cevap
4Cevap
Herkesin aklına ilk en çok değer verdiği şey geliyor işte hepsi aynı demek istemiyorum ama farklı olanına da hiç rastlamadık
Evet ya hani tek burası içinde geçerli değil bu
Sanalı geç gerçek hayatta da öyleler erkekler dış görünüş olarak beğenmediği kızlarla arkadaş bile olmaz ama sorsan hepsi karaktere bakıyor (yersen
sadece fiziksel özellik sayanlar sığ tiplerdir, kadınları insan yerine bile koymuyordur😌
Yani erkeklerin çoğunluğu
Uzun boy, esmer, kaslı gibi istekleri erkekler mi çıkardı? Karaktere bakıyorlarmış! Peh 😂
Yani o daha azınlık bir kesim diyelim ama en azından kadınlar için bu özelliklere sahip bir erkek sadece yeterli değil ama erkekler için dış görünüş okeyse yeterli
Senin dediğininin zıttını düşünüyorum ben. Aslında genel olarak iki tarafta dış görünüşe önce bakıp daha sonra karaktere ve kişiliğe bakıyor ne yazık ki. Ben kendimi bildim bileli sapyoseksüel biriyim mesela. Karşımda ki kadın Barbara Palvin de olsa aşırı duygusal ise 10 dakikadan fazla sohbet edemiyorum. Ki kadınların büyük çoğunlupu aşırı duygusal. Her neyse bunu yarıştırma çabasında değilim açıkçası ve kişisel görüşleri genellememek en iyisi bu yüzden.
Yavrum iş böyle yürüyor. Erkeğin yakışıklı olan değil balarılı olanı makuldür
Yoo yakışıklı olanıda gayet makuldür
Değil bebeğim değil bir tanem değil. Sen has kadın değilsin kardeşim tekisin
Sen hiç yakışıklı olmadığın için bilmiyorsundur belki ama yakışıklı mısırcı için insanlar ülke değiştiriyor haberin olsun
Puuahahahaha insanlar dediğin sıradan bir erkek için sğrü halinde gelen kadınlar. Hayatta kadınların çok vasat zevkleri var acıyorum size bebito
Yani dış görünüşün tabi ki önemi her iki cins içinde var ama erkeklerin önceliğinin bu olması saçma çünkü çoğu yaprağa benziyor
Ndddn keşke seni görebilsem. Erkek nüfusunun seksenini olmayan yrrğına benzeten bir karşı cins acaba nasıl biri
Ben ortalamanın üstü bir güzelliğe sahibim sadece insanlardaki arsızlığa şaşırıyorum
Puhahhahahahaahhahahs nsjdjsjsj olm bu ego neeeeeeee uçuyorsunnnnnn
Ahaha egoyla ne alakası var gizli üyeyim zaten sadece olanı söyledim
Tamam ağlama bisküvi bebesi. Güzel falan değilsiniz kendinize gelin artık
Kadınlar mı karakter sayıyor 😂
Beklentiler farklı
Evet ama beklentiler kendinle doğru oratıda olmalı
Erkeğin güzel kız isteyebilmesi için kendininde yakışıklı olması gerekir
Yooo arayanlarda illaki var ama kadınlar karaktere daha çok önem veriyor be karakteri düzgün olan bir erkekte karaktere önem veren bir erkektir yani
Şaoalsksşksi 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu ben de çok gözlemliyorum burada 😂 Kadınlar daha çok kişilik, saygı, empati, sorumluluk gibi konulara takılırken; erkekler genelde görünüşe abanıyor, kilo, boy, makyaj vs. 🙄 Bu biraz toplumsal öğretilerle ilgili, erkek “görsellik” üzerinden koşullanıyor. Ama gerçek hayatta olgunlaştıkça erkekler de karaktere daha çok önem veriyor, merak etme 😉