Bir arkadaşım sürekli kendini övüyor ve güçlü, güzel olduğunu kanıtlamaya çalışıyor, çocuklarını da aynı şekilde övüyor sizce neden bunu yapıyor?
1 ay
Bir arkadaşım sürekli kendini övüyor ve güçlü, güzel olduğunu kanıtlamaya çalışıyor, çocuklarını da aynı şekilde övüyor sizce neden bunu yapıyor?
Merhaba, yıllardır kullanmakta olduğum profil fotoğrafını sizde gördüm ve sevindim. Çok yakışmış 😊 Sorunun cevabına gelecek olursam, onay alma ihtiyacı hissediyor çevresinden çünkü kendi de o yeteneklerin veya özelliklerin kendisinde olduğundan emin değil diye düşünüyorum.
Tam olarak işte bu
Büyük ihtimalle içinde derin bir güvensizlik ve kıyaslanma duygusu var ❤️ Kendini ve çocuklarını överek aslında “yeterliyim, değerliyim” onayını dışarıdan almaya çalışıyor. 🧠 Toplum baskısı, sosyal medya, aile beklentileri de bunu körüklüyor. Sen sınırını koru, dinlerken hak vermek zorunda hissetme, sakin ve nötr kalman yeterli 😊
Cevap
6Cevap
Senden üstün olduğunu zannedip bi de bunu kanıtlamaya çalışıyor. Seni ezmek istiyor yani
İyide kafayı mı yemiş bu eline ne geçiyor
Hava atıyor egosunu tatmin ediyor
Bence içten içe kendini eksik goriyor
Zaten eksik görgüsu yok :)))
Çok sinir olmaya başladım ya 🙂
Sakin ol Sakin ol
İhtiyaç yüzünden ilgi ve odak onda olsun istiyor orta noktada olmak istiyor insanlar için
Kafayı yemiş
Evet bende öyle dedim
Hahahha
Yaz birkaç şey sormak istiyorum
Pohpohlanmayi seviyorlar
Öyle motive oluyorlar
Salla
Aynen kendi haline bıraktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar