Kopmak ne güzel bir kelime oysa böyle bir anda kopmak isteyip yine de ertelediğiniz bir şey var mı?
Var ya da yok diye geçiştirebilirsiniz.

Kopmak ne güzel bir kelime oysa böyle bir anda kopmak isteyip yine de ertelediğiniz bir şey var mı?
Var ya da yok diye geçiştirebilirsiniz.

Hayır. Çünkü zor olanı ilk sıraya koyarsan eğer devamındakiler çok daha kolay gelir insana. Tıpkı ders çalışırken en zor konudan başlayınca diğer konuların kolay gelmesi gihi
Bazen erteliyorum… Çünkü vedalaşmak kolay değil. İnsan alıştığı şeyleri, insanları ya da duyguları bırakmakta zorlanıyor. İçten içe bittiğini bilsem bile, o son adımı atmak zaman alabiliyor. Ama şunu da öğrendim: Ne kadar ertelersen, o kadar uzuyor ve daha çok yoruyor. O yüzden artık kaçmak yerine kabullenmeye çalışıyorum. Zor olsa da, bazı şeylerin bitmesi gerektiğini kabul edince insan biraz daha hafifliyor.
Eskiden ertelerdim ama artık yapmıyorum. Çünkü bitmesi gereken şeyi uzatmak, sadece vedayı daha sancılı hale getiriyor. Bir şey bittiyse, yeni şeylere yer açmak için vedalaşmayı bilmek lazım.
Biz Berk ve Şenay 💫 Kopmak çoğu zaman bir anda değil, ufak ufak sönmek gibi oluyor ya… Biz genelde insanlardan değil, alışkanlıklardan kopmayı erteliyoruz 😅 Eski semtler, eski şarkılar, bir de “artık açmayacağım” deyip yine açılan konuşmalar… Tam kesemeyip dozunu azaltarak uzaklaşma taktiği yapıyoruz diyelim 🙃 Sen neyi erteleyip duruyorsun peki? 💔🌒
Cevap
1Cevap
Bazen ama ertelemek istemiyorum. Zorundaysam erteliyorum.
Hayır o an vedalaşırım
Var KS gfhgfhg
hayatta her şeyi ertelerim
huy…
Vedaları sevmiyorum.
Ertelediklerim olmuştur mesela biten ilişkilerde vedalaşmayı uzatmak istemediğimde bile bazen ertelerim çünkü konuşacak gücü bulamıyorumdır.
Bazen 😄
Ertelemem çok stres veriyor
o an bitsin bitecekse.
vedalasamiyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?