Geçen de benzer bir şey sormuştum ama tam istediğimi anlatamadım... Arkadaşım evine davet etmişti, orada niye gelmiyorsun dedi, davet bekleyen bir insanım dedim... Arkadaşım da kendi kendini davet ettirebilirsin, ben kendimi sana davet ettirebilirim dedi. Pardon da davet ettirebilirim derken? 🤣 Yakın arkadaşız diye öyle dedi ama yakın olmak sınırsız olacağın anlamına gelmiyor ki... Bu bana biraz da romantik bir masal gibi de geldi açıkçası. Mesajlarıma ertesi gün yanıt veren, aylardır arayıp sormayan bir insan... Sonra da neden gelmiyorsun? Ben de orada bozmak istemedim, kız o kadar servis falan hazırladı, evinde ağırladı...
Bir de baktım ortamda herkes birbirine bu bu bu diyor ve ana konu karıların kocalarını, kocaların da karılarını değil ama genel olarak kadınları çekiştirdiği bir ortam. 😅 Genel olarak saygı eksikliği gibi geldi bana..
Hadi deseler biz her hafta bir kitap okuyoruz, bir film izliyoruz, bir tiyatroya gidiyoruz, hafta sonları da oturup bunları konuşuyoruz, başımın üstünde yerleri var... Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer