Toplumun absürt karşıladığı/hoş karşılamadığı düşünceleriniz ve davranışlarınız var mı?

Güncellemeler
1 ay
Bir erkek kendi kızı yaşında biriyle veya kız kardeşi yaşındaki biriyle sevgili olunca toplumdaki diğer kadın ve erkekler bunu hoş karşılarken genç bir erkek kendi ablası veya annesi yaşında biriyle sevgili olunca veya evlenince hoş karşılamıyorsa burada bir cinsiyetçilik olduğunu düşünüyorum. Aradığınız ilişkilerde uyum, mutluluk, sadakat, sevgi, anlayış mı yoksa bir sayı mı? Eğer ki bunlarsa kadın büyük olunca ne fark ediyor? Amaç cinsellik diyenler olacak da erkeğin büyük olduğu ilişkide amaç
Güncellemeler
1 ay
Evlilik olduğuna ikna eden nedir? Sitede de örneklerini çok görüyoruz en basit örneği ile. 18-9’lu yaşlardaki genç hanımlar 30 ve üstü yaşlardaki kişilerle sevgili oluyor ve yürümüyor. O hâlde soruyorum. Hâlâ olgunluğun yaşla alakalı olduğuna sizi ikna eden nedir? Ben 31 yaşımdayım. Benim yaşlarımda ve benden büyük sorumsuz, aldatan, çocuk ruhlu, manipülatif erkekler de tanıyorum. Bunları da sırf sosyal medya olarak demiyorum, günlük hayatta da var.
Toplumun absürt karşıladığı/hoş karşılamadığı düşünceleriniz ve davranışlarınız var mı?