Merhabalar Herkese 🌸

İnsanların içinde dile getirdiğinizde tepki aldığınız ve çoğu kişinin size katılmadığı uçuk fikirleriniz var mı?
Benim arkadaş ortamında bana lakabı bile takılan bir düşüncem var wifnwjsje
Merhabalar Herkese 🌸

İnsanların içinde dile getirdiğinizde tepki aldığınız ve çoğu kişinin size katılmadığı uçuk fikirleriniz var mı?
Benim arkadaş ortamında bana lakabı bile takılan bir düşüncem var wifnwjsje
Benim insanlara aykırı düşüncelerim yok.. yani hayatım boyunca hep iyi olmaya çalıştım ve öyle de kaldım.. ve zaten topluma ters düşen hareketlerim de olmadı hiç bir zaman ama kimseye zararım yoksa da istediğimi yapabilirim kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyorsam özellikle de kimsenin hayatım karışmasına izin vermem zaten.. yani kendi kişisel tercihleridir insanların
Dogruyu , hakikati konusmak bile absurt oldu artik. Yil olmus bilmem ne sen hala bunu savunuyorsun diyenleri cok duyuyoruz. Oysaki hakikat zamana gore degismez.
Aynnen öyle
Tesekkur ederim.🌼
Ben eski kafalı pek olmadığım için. Fazla modern open mind düşünüyorum çoğu zaman bu pek çok insanla uyuşmuyor. Onlara aykırı geliyor olabilirim.
Benim de detaya yazdığım şey tam olarak bu ajdjwudwh çok uçuk geliyoruz insanlara
maalesef.
Teşekkür ediyorum 🌹
Cevap
13Cevap
Vardır muhakkak hemen düşününce aklıma gelmese de
Hoşuma gitmeyen insanların kulaklarını çekmek mesela 😃
Aslında gayet normal olan ama mutlaka insanlara aykırı görünün düşüncelerim var evet.
Bazen oluyor evet fakat ben bana zıt gelen düşüncelere de saygı duymasını bilirim onaylamasam bile
Hayır öyle boş düşünceler kurmam ben bir insanın hakkında
Teşhirciliği seviyorum. Aykırı geliyor ama benim hoşuma gidiyor
Evet kadın reyonundan giyinmek istemem uçuk karşılanıyor
Birçok düşüncem çok aykırı geliyor, toplumun fikirleri de bana aykırı geliyor tabii :)
Var. Mükemmel şeyler. Başkasının aykırı düşünceleri bu kadar mükemmel olmuyor.
vargas çok abartılıyor evet harika bir voleybolcu ama çok mu abarttık sanki?
Her düsüncem insanlara aykırı gelr
Vardır mutlaka ama şu an aklıma gelmiyor
var ama uygulamam
Yok ama oyle tipler cok iyy
İnsan nüfusunu 5 milyarcık kadar azaltmak
Yok.
Pek yok
var aşkitom
Yoktur
Evet var
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?