Kişilik & Karakter Toplumda edebinizle mi kabul görmek istersiniz yoksa edepsizliğinizle dışlanmak mı? Kalemsorarkagıtsusar Takip Et Xper 5 Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çünkü terbiyeli insan kendine saygı duyan insandır. Kendine saygısı olmayanı kendisi gibiler çabuk bulur. Toplumda edebinizle mi kabul görmek istersiniz yoksa edepsizliğinizle dışlanmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Karakterimle sadece 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde edebimle dışlanıyorum. Gerçi bu devirde edebiyle kabul görmek daha zor. Toplumda edep de, mânâ da kalmamışken şaşırmıyorum. 1 1 Yorumla Kalemsorarkagıtsusar +1 yıl Maalesef bu da yaşanıyor artık. Haklısınız.
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Edebimle kabul görüyorum, edepsizliğe tahammülüm yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karakterimle sadece
Genelde edebimle dışlanıyorum. Gerçi bu devirde edebiyle kabul görmek daha zor. Toplumda edep de, mânâ da kalmamışken şaşırmıyorum.
Maalesef bu da yaşanıyor artık. Haklısınız.
Edebimle kabul görüyorum, edepsizliğe tahammülüm yok.